Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια – Facebook Live Webinars

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με ιατρικά θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει με καρκίνο του μαστού.
Σκοπός των διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων είναι να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επόμενο Σεμινάριο:

«Μεταστατικός Καρκίνου του Μαστού: Συζητώντας με δυο ογκολόγους και έναν ψυχίατρο», Sponsored by Pfizer, Τρίτη, 12 Οκτωβρίου στις 18.00:

Ομιλητές:

  • Γιάννης Γενάρης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής. Θέμα: Επιβιώνω ή ζω με τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού.
  • Έλενα Φούντζηλα, Παθολόγος- Ογκολόγος. MD, PhD. Θέμα: Η έγκαιρη διάγνωση του μεταστατικού καρκίνου του μαστού μέσα από την γενετική συμβουλευτική. Η γνώση είναι δύναμη.
  • Ιωάννης Μπουκοβίνας, Παθολόγος – Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικής Ομάδας Βιοκλινικής. Θέμα: Οι θεραπευτικές επιλογές του μεταστατικού καρκίνου του μαστού.
    Τρόποι σύνδεσης στο σεμινάριο: Aπό τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Άλμα Ζωής

Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, καθώς και των εργαζομένων του Συλλόγου μας. Για τον λόγο αυτό, παράΜΕΝΟΥΜΕ δίπλα σας και συνεχίζουμε έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του Συλλόγου μας (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger Συνεδρία μέσω Βίντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Επιπλέον πραγματοποιούνται ομάδες ψυχολογικής στήριξης online, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή με courier περούκες και προθέματα μαστού.

Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 38, 54622, Ελλάδα
Υπεύθυνη διοργάνωσης και επικοινωνίας:
Δέσποινα Πάρτσια
2310285181 , 6977991750
info@almazoisthes.gr
www.almazoisthes.gr