Με το τρίπτυχο «εμπιστοσύνη, ποιότητα, προσωπικό ενδιαφέρον» να αποτελεί τη βάση της δέσμευσής του προς το κοινό, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του το Διαγνωστικό Θέρμης.

Δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, προληπτικού ελέγχου και διάγνωσης, εφαρμόζει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες, ιατρικές και επιστημονικές, διαγνωστικές μεθόδους, ενώ αξιοποιεί τις νέες συμβατικές και διαδικτυακές τεχνολογίες ιατρικής επικοινωνίας μεταξύ ιατρών, παρόχων Υγείας, ασθενών και του ευρύτερου κοινού.

 

Το Διαγνωστικό Θέρμης απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και στελεχών Υγείας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στοχευμένα, άμεσα και αξιόπιστα. Ενημερώνεται δε διαρκώς για όλες τις εξελίξεις της ιατρικής έρευνας, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, διατηρώντας συνεργασίες με κορυφαίους, ερευνητικούς οργανισμούς και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Δεν σταματά μάλιστα να επενδύει σε σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και στην εκπαίδευση των στελεχών του, προκειμένου να ανεβάσει περαιτέρω τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Άλλωστε, η δέσμευση με την οποία ξεκίνησε ήταν η εξαιρετικής ποιότητας παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών Υγείας, αλλά και η ταχύτατη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του κοινού.

 

 

 

 

 

 

 

Τμήματα-εξετάσεις

 

Το Διαγνωστικό Θέρμης διαθέτει τα εξής τμήματα, εξοπλισμένα με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό:

  • Μαγνητικής Τομογραφίας
  • Αξονικής Τομογραφίας
  • Υπερήχων-Triplex
  • Ψηφιακής Ακτινογραφίας
  • Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας-Dexa

 

Διαθέτει επίσης σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

«Το Διαγνωστικό Θέρμης προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην έγκυρη και ασφαλή διάγνωση, αλλά και στην ολοκληρωμένη υποστήριξη στον τομέα της πρόληψης, ενώ βρίσκεται με συνέπεια και αξιοπιστία δίπλα στους ασθενείς», επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης επιστημονικός υπεύθυνος του Διαγνωστικού Θέρμης.

 

 

INFO!

Καραολή 17 & Κολοκοτρώνη γωνία
Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ: 2310465656

email: info@diagnostikothermis.gr

https://diagnostikothermis.gr/