Την προσεχή Πέμπτη 4 Μαΐου 2023  αρχίζουν οι  εργασίες του  1ου Διεθνές Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας. Το διήμερο Συνέδριο διεξάγεται διαδικτυακά και διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ).

Διακεκριμένοι εμπειρογνώμονες και επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα τοποθετηθούν στο συνέδριο μεταφέροντας εμπειρίες, καλές πρακτικές και ιστορίες επιτυχίας, πάνω στους κύριους άξονες του συνεδρίου που είναι ο Ιατρικός και ο Ιαματικός Τουρισμός, καθώς και ο Τουρισμός Ευεξίας. Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν ο υπουργός Υγείας, Αθανάσιος Πλεύρης, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός, ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ, Γιώργος Πατούλης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Τούντας, θα μας μυήσει στην Ιπποκράτειο αντίληψη για την υγεία και την ευεξία. Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στην ελληνική πραγματικότητα.

Η εκδήλωση  τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού, καθώς και της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.healthtravelconference.gr