Αντιγήρανση, ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας προσφέρει το νέο προϊόν της Vichy, οι αμπούλες LIFTACTIV PEPTIDE-C. Έχοντας ως βάση το ιαματικό νερό της Vichy, περιέχουν 10 αντιγηραντικά συστατικά που αναζωογονούν το δέρμα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εφαρμογής.

5 λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιµοποιεί τις αμπούλες LIFTACTIV PEPTIDE-C:

  1. Υψηλή συγκέντρωση αντιγηραντικών δραστικών συστατικών 

Για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της απώλειας κολλαγόνου στην επιδερµίδα χρησιµοποιήθηκε ένας συνδυασµό από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά: 10% καθαρή βιταµίνη C, αντιγηραντικά βιο-πεπτίδια, φυσικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ πολλαπλού µοριακού βάρους για αναπλήρωση όγκου και γέµισµα ρυτίδων και Ιαµατικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για ενδυνάµωση.

2. Υπερενισχυμένη σύνθεση με μόλις 10 συστατικά

Αυτά τα ενεργά συστατικά επιλέχθηκαν για µέγιστη αποτελεσµατικότητα χωρίς συµβιβασµούς στο θέµα της καλλυντικής ευχαρίστησης. ∆ηµιουργούν µια καθαρή, µινιµαλιστική σύνθεση, µε τα καλύτερα συστατικά για την επιδερµίδα.

3. Απόλυτη προστασία και διατήρηση της σύνθεσης

Η σύνθεση, που δηµιουργείται σε περιβάλλον χαµηλού οξυγόνου, σφραγίζεται αµέσως και προστατεύεται από το φως, τις υπεριώδεις ακτίνες, την οξείδωση και τη µόλυνση, χάρη στη γυάλινη αµπούλα, σκούρου χρώµατος. ∆ιατηρείται φρέσκια και δραστική για έως και 48 ώρες µετά το άνοιγµα.

4. Ξεχάστε τις ρυτίδες με μια αμπούλα την ημέρα 

Χρησιµοποιείτε το προϊόν πρωί και βράδυ σύµφωνα µε το συνιστώµενο πρωτόκολλο περιποίησης. Καθηµερινά, η επιδερµίδα ενυδατώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή. Σε 10 ηµέρες, γίνεται πιο λεία και πιο φωτεινή. Σε 30 ηµέρες, οι ρυτίδες γεµίζουν και η επιδερµίδα αναζωογονείται.

5. Ένα καθημερινό συμπλήρωμα που υπερτροφοδοτεί την επιδερμίδα

Καθηµερινά, η δόση του 1,8ml, που περιέχεται ακριβώς σε µία αµπούλα, συµβάλλει στην αντιστάθµιση και αντιµετώπιση της έλλειψης βιταµίνης C, αµινοξέων, µεταλλικών στοιχείων, νερού και υαλουρονικού οξέος στην επιδερµίδα.