Η υιοθέτηση συστημάτων ψηφιακής σήμανσης (digital signage) σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, επιτρέπει σε αυτούς τους χώρους την ανάπτυξη του δικού τους τηλεοπτικού καναλιού, μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους ασθενείς και τους επισκέπτες τους.

Η ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων στην Ελλάδα έχει, εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα. Η Intelligent Media, πρωτοπόρος και ηγέτης στον συγκεκριμένο χώρο, έχει αναπτύξει δίκτυα ψηφιακής σήμανσης για μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως ΙΑΣΩ, METROPOLITAN, EYΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΡΕΑ, EUROMEDICA κ.ά., με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά στο marketing υπαρχουσών και νέων υπηρεσιών, προσφορών κλπ.

Η πρόοδος της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια και η ευρεία διασπορά της έχουν επιτρέψει στα συστήματα ψηφιακής σήμανσης να γίνουν πιο οικονομικά και να μπορούν να υιοθετηθούν και από μικρότερες μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως μικρά διαγνωστικά κέντρα και ιατρεία.

 

Εργαλείο Marketing

 

Ειδικότερα, η υιοθέτηση ενός συστήματος ψηφιακής σήμανσης από ένα ιατρείο για την αίθουσα αναμονής του μπορεί να του προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, μιας και εκμεταλλεύεται την υπάρχουσα οθόνη του ιατρείου για να προβάλλει περιεχόμενο σχετικό με τον ιατρό και την ειδικότητά του.

 

Με αυτό τον τρόπο, μία οθόνη που χρησιμοποιείται σήμερα για την προβολή ελεύθερων τηλεοπτικών καναλιών έχει τη δυνατότητα – με μικρό κόστος – να μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό εργαλείο marketing για το ιατρείο σας, το οποίο μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών σας και να προωθήσει όλη την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρετε.

 

Τι μπορείτε να προβάλλετε στο δικό σας ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι

 

  1. Συμβουλές υγείας

Παράγουμε για εσάς σύντομα videos με συμβουλές υγείας και πρόληψης, σχετικά με τις παθήσεις που αντιμετωπίζει η ειδικότητά σας. Βοηθήστε τους επισκέπτες του ιατρείου σας να είναι πιο υγιείς μέσω των συμβουλών που τους παρέχετε και ενισχύστε το κοινωνικό σας προφίλ.

 

  1. Videos με συνεντεύξεις σας

Προβάλλετε videos από συνεντεύξεις σας ή videos που έχετε αναπτύξει μόνοι σας και στα οποία μιλάτε, με θέματα πρόληψης και θεραπείας για παθήσεις που αντιμετωπίζει η ειδικότητά σας. Η εικόνα του ιατρού στην τηλεόραση του ιατρείου δημιουργεί εμπιστοσύνη στον ασθενή που περιμένει το ραντεβού του.

 

  1. Υπηρεσίες και εξοπλισμός

Προβάλλετε όλες εκείνες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχετε στο ιατρείο σας με γραφικό και άμεσο τρόπο. Προωθήστε τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και τις επιλογές διάγνωσης και θεραπείας που καθιστούν το ιατρείο σας μοναδικό. Δώστε στους πελάτες σας με δυναμικό τρόπο όλη την γκάμα των πλεονεκτημάτων του ιατρείου σας.

 

  1. Ψυχαγωγικό περιεχόμενο

Μέσα από το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι του ιατρείου σας, μπορείτε να ψυχαγωγήσετε τους πελάτες σας κατά τον χρόνο αναμονής τους. Σας προσφέρουμε – άνευ χρέωσης – μία πολύ μεγάλη γκάμα videos με διάφορες θεματολογίες, όπως φύση, πολιτισμός, trivia κ.ά.

 

  1. Ειδησεογραφικά νέα

Στο πρόγραμμα του καναλιού σας είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν ροές ειδησεογραφικών νέων από μεγάλους εκδοτικούς οργανισμούς. Έτσι, προσδίδετε στο κανάλι σας αμεσότητα και ενημερώνετε τους επισκέπτες του ιατρείου σας για τις τελευταίες εξελίξεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να προβάλλετε τα νέα του ιατρείου σας σε μορφή crawl.

 

  1. Δεδομένα πρόβλεψης καιρού

Παρέχονται – κατόπιν επιθυμίας του ιατρού – δεδομένα τριήμερης πρόβλεψης καιρού για όποιες περιοχές είναι επιθυμητό.

 

Έρευνα  Αποτελεσματικότητας

86%

των ιατρείων συμφωνούν ότι ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Ψηφιακής Σήμανσης μειώνει τον αντιλαμβανόμενο χρόνο αναμονής, καθώς οι ασθενείς βρίσκουν πολύ ενδιαφέρον το περιεχόμενο.

93%

των ασθενών συμφωνούν ότι το Ιδιωτικό Κανάλι Ψηφιακής Σήμανσης στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου παρέχει πολύτιμη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική πληροφορία.

86%

των ασθενών συμφωνούν ότι ένα ιδιωτικό κανάλι Ψηφιακής Σήμανσης δημιουργεί θετική εντύπωση για το ιατρείο που το έχει εγκαταστήσει.

 

INFO! 

Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233

Τηλ: 210.68.56.820 & 22

info@digitaldoctor.gr

www.digitaldoctor.gr