Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά στην Ελλάδα, που υποστηρίζει την υγιή διαχείριση του βάρους, ενώ παράλληλα ενισχύει την υγεία του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος είναι γεγονός.

Η πρωτοποριακή “Τσίχλα με Μαστίχα, Προβιοτικά και Ψευδάργυρο”, από το mastihashop, περιλαμβάνει δύο βασικά συστατικά που την κάνουν μοναδική, το πατενταρισμένο και βραβευμένο στέλεχος προβιοτικών Bifidobacterium lactis BPL1® και τον ψευδάργυρο. Το BPL1® έχει αποδειχθεί με κλινικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ότι υποστηρίζει την υγιή διαχείριση του βάρους και συνεισφέρει στη μείωση της περιφέρειας μέσης, καθώς και στη βελτίωση της κεντρικής παχυσαρκίας και του δείκτη μάζας σώματος. Ο ψευδάργυρος, αντίστοιχα, συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και των μακροθρεπτικών συστατικών. Για την επίτευξη της επιδιωκόμενης δράσης, προτείνεται η κατανάλωση 2 κουφέτων, για τουλάχιστον 6 λεπτά την ημέρα.

βάρους

Η νέα τσίχλα, με δροσερή γεύση μέντας, προσφέρει φρεσκάδα στην αναπνοή. Είναι χωρίς ζάχαρη (με γλυκαντικό από το φυτό στέβια), χωρίς γλουτένη και vegan. Στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής αποτελεί ευχάριστη και πρακτική προσθήκη για να υποστηρίξει την προσπάθεια απώλειας βάρους και πόντων από τη μέση και τη μείωση του σπλαχνικού λίπους.

βάρους

To νέο προϊόν “Τσίχλα με Μαστίχα, Προβιοτικά και Ψευδάργυρο”, όπως και όλη τη σειρά προϊόντων Art of Nature, θα τα βρείτε διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα mastihashop, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.mastihashop.com και στα φαρμακεία.