H Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ είναι η μεγαλύτερη Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας στο δυναμικό της 65.000 τοκετούς από την αρχή της λειτουργίας της το 2004 μέχρι σήμερα και σχεδόν 4.000 τοκετούς ετησίως.

 

Αποτελεί μέλος του ομίλου EUROMEDICA, του μεγαλύτερου παρόχου ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, στον οποίο ανήκει και η Γενική Κλινική, ο Κυανούς Σταυρός και το Κέντρο Αποκατάστασης Αρωγή.

 

Με αφορμή την επέτειο των 15 χρόνων λειτουργίας της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, Τάκης Δουμάνογλου, αναφέρεται στο «αποτύπωμά» της στον χώρο της υγείας.

 

«Και μόνο η αναφορά των 65.000 παιδιών που έχουν γεννηθεί στην Κλινική τα 15 αυτά χρόνια, αποτελεί ένα σημαντικό αποτύπωμα στον χώρο της υγείας. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα νέα ζευγάρια στην Κλινική μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς, καθώς μας αναθέτουν την πιο όμορφη αποστολή, να έρθει με ασφάλεια μία ζωή στον κόσμο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με την ασφάλεια, την ποιότητα, αλλά και την πολυτέλεια που περιμένουν οι πελάτες μας», αναφέρει ο κ. Δουμάνογλου.

 

Κορυφαίος οργανισμός υγείας

 

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η ΓΕΝΕΣΙΣ αποτέλεσε κάτι παραπάνω από ένα Μαιευτήριο: αποτέλεσε έναν κορυφαίο οργανισμό υγείας στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Από το 2004, βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα στις πιο σημαντικές, αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές της.

 

«Από τη γέννηση μιας νέας ζωής, τις ιατρικές εξετάσεις, μέχρι και την αντιμετώπιση των πιο σοβαρών ασθενειών, αντιλαμβανόμαστε στη ΓΕΝΕΣΙΣ τον ρόλο μας ως προσωπικό χρέος, αλλά και ως έργο ζωής», σημειώνει, συμπληρώνοντας ότι η ΓΕΝΕΣΙΣ αποτελεί τον leader στις γεννήσεις, φέρνοντας στη ζωή περίπου το 35% των παιδιών που γεννιούνται στη Θεσσαλονίκη.

 

Άνοιγμα σε νέους επεμβατικούς τομείς

 

Ωστόσο, η δραστηριότητά της επεκτείνεται πλέον και σε άλλους τομείς. Τα τμήματα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας πλαισιώνονται από ένα εξειδικευμένο τμήμα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής, καθώς και από ένα πλήρες τμήμα Γενικής Χειρουργικής για γυναίκες και άντρες, στο οποίο διενεργούνται κάθε είδους χειρουργικές επεμβάσεις, ανοικτά και λαπαροσκοπικά (κοίλες, σκωλικοειδεκτομές, χολοκυστεκτομές κλπ).

 

Επίσης, υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων του μαστού από την πρόληψη και διάγνωση μέσω ψηφιακής μαστογραφίας, έως τη χειρουργική όγκων και την αποκατάσταση μαστού.

 

Οι παραπάνω ιατρικές υπηρεσίες υποστηρίζονται σε 24ωρη βάση από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ), αλλά και από απεικονιστικά και εργαστηριακά τμήματα, με τη λειτουργία αξονικού τομογράφου, ψηφιακού μαστογράφου, υπερσύγχρονων αναλυτών, τμήμα εμβρυομητρικής ιατρικής και προγεννητικού ελέγχου κ.ά.

 

 

 

Σχέδια για το μέλλον

 

Η ΓΕΝΕΣΙΣ επενδύει στο μέλλον, στην καινοτομία και στην ποιότητα, καθώς ο χώρος της υγείας απαιτεί τη συνεχή παρακολούθηση και υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων!

 

Τη στιγμή αυτή η Κλινική υλοποιεί ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους περίπου 2,8 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει:

 

  •  τον εκσυγχρονισμό δύο χειρουργικών αιθουσών, ώστε να αποτελέσουν τις πιο προηγμένες τεχνολογικά σε πανελλαδικό επίπεδο,
  • την εγκατάσταση νέου υπερσύγχρονου συστήματος Μαγνητικής Τομογραφίας 1,5 Τesla
  • τη δημιουργία νέας Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, της πιο σύγχρονης στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία θα αναπτύσσεται σε χώρους 800 τ.μ, ανανέωση του βιοϊατρικού εξοπλισμού κ.ά.
  • ανανέωση του βιοϊατρικού εξοπλισμού κ.ά.

 

Η επιτυχία της ΓΕΝΕΣΙΣ οφείλεται βέβαια στους ανθρώπους της και γι’ αυτό επενδύει σε αυτούς, μέσα από ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Παράλληλα, συνεργάζεται με ιατρούς υψηλού επιστημονικού επιπέδου κάθε ειδικότητας, ώστε να διατηρείται διαρκώς στην κορυφαία θέση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.

 

«Κλείνοντας 15 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και σχεδιάζοντας τα επόμενα 15 χρόνια, θεωρούμε ότι η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στη μαιευτική και γυναικολογική χειρουργική, ενώ επεκτείνουμε την τεχνογνωσία αυτή και σε άλλους τομείς, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας», εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΝΕΣΙΣ.

 

INFO!

Διεύθυνση: Τέρμα 17ης Νοέμβρη,

Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 984.000

Email: info@genesishospital.gr

www.genesishospital.gr

facebook

LinkedIn