Κλινική Γένεσις: 15 Χρόνια Ποιότητας στις Υπηρεσίες Υγείας

Στα 15 αυτά χρόνια που υπάρχει η ΓΕΝΕΣΙΣ, πάνω από 58.000 μωράκια έχουν δει το πρώτο φως της ζωής στους όμορφους χώρους τοκετού και έτσι, η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Στα 15 αυτά χρόνια η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει εξελιχθεί ως η μεγαλύτερη Κλινική Γυναίκας στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς εδώ γεννιέται ένα στα τρία παιδιά της Θεσσαλονίκης!

Εκατοντάδες συνεργάτες ιατροί και χιλιάδες γυναίκες εμπιστεύονται τη ΓΕΝΕΣΙΣ, εκτιμώντας την ασφάλεια που παρέχει η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, η ΜΕΘ Ενηλίκων, η 24ωρη λειτουργία των εργαστηρίων, το έμπειρο προσωπικό. Η Κλινική έχει πλέον εντάξει στη λειτουργία της Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Χειρουργική Μαστού και Ενδοκρινών Αδένων και Τμήμα Γενικής Χειρουργικής για άντρες και γυναίκες, διενεργώντας πάνω από 10.000 μικρές και μεγάλες επεμβάσεις ετησίως.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Με την ευθύνη του Leader της μαιευτικής, η ΓΕΝΕΣΙΣ στηρίζει έμπρακτα τον φυσιολογικό τοκετό και τον τοκετό στο νερό, τον αποκλειστικό θηλασμό, το rooming in και την επαφή νεογνού μητέρας. Με πρωτοποριακά προγράμματα όπως το Βάπτισμα Μητρότητας και την ειδική γυμναστική Fit For 2 για τις εγκύους, η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει αναδειχθεί πλέον σε σημείο αναφοράς για την Έγκυο Γυναίκα και όχι μόνο. Σε ένα υπέροχο και ήσυχο φυσικό περιβάλλον, με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη και άνετο χώρο στάθμευσης, διαμορφώσαμε το ιδανικό περιβάλλον τόσο για τη χαρά του τοκετού, όσο και για την αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΝΕΣΙΣ

Στην Κλινική λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

 1. Μαιευτικό Τμήμα με 12 μονόκλινες αίθουσες τοκετού και αίθουσα τοκετού στο νερό.
 2. Γυναικολογικό Τμήμα με τον πλέον προηγμένο λαπαροσκοπικό εξοπλισμό.
 3. ΜΕΝΝ με υπερσύγχρονες θερμοκοιτίδες και αναπνευστήρες για υψίσυχνο και μη επεμβατικό αερισμό νεογνών, από τις ελάχιστες στη Βόρεια Ελλάδα.
 4. ΜΕΘ Ενηλίκων 6 κλινών.
 5. Τμήμα Γενικής Χειρουργικής για άντρες και γυναίκες, που καλύπτει όλο το φάσμα των επεμβάσεων από τις πλέον συχνές (αιμορροΐδες, χολοκυστεκτομές, κήλες κλπ) μεχρι και τις πιο πολύπλοκες ογκολογικές επεμβάσεις (λαπαροσκοπικές κολεκτομές, whipple κλπ).
 6. Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής με εξειδίκευση στην Αυξητική Μαστού.
 7. Κέντρο Μαστού με ψηφιακό μαστογράφο, το οποίο παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών από την πρόληψη έχω την πλήρη χειρουργική αντιμετώπιση και αποκατάσταση για τον καρκίνο του μαστού.
 8. Ογκολογικό και Εμβρυομητρικό Συμβούλιο που παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε δύσκολα περιστατικά, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων.
 9. Μικροβιολογικά Εργαστήρια με 24ωρη λειτουργία.
 10. Εμβρυομητρικό Τμήμα προγεννητικού ελέγχου.
 11. Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στο Γένεσις

Η ΓΕΝΕΣΙΣ βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα 2 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου που θα συμπληρώσει τον Αξονικό Τομογράφο που υπάρχει, τη δημιουργία της πιο σύγχρονης χειρουργικής αίθουσας στη Βόρεια Ελλάδα, την προμήθεια εμβρυομητρικού υπερήχου GE Ε10 και την εγκατάσταση συμπαραγωγής με φυσικό αέριο και φωτοβολταϊκών συστημάτων, ώστε να γίνει από τις πρώτες «πράσινες» μονάδες υγείας στην Ελλάδα.

Και βεβαίως η Κλινική επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της που θεωρείται από το πλέον έμπειρο στον ειδικό τομέα που δραστηριοποιείται και στηρίζεται στην επιλογή συνεργατών ιατρών υψηλού επιστημονικού επιπέδου, ώστε να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφαία θέση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει.

INFO!

Γένεσις

Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310.984.000

Fax: 2310.984.460

info@genesishospital.gr

kliniki-genesis-esoteriko