Θεσσαλονίκη 15/04/2019

Δελτίο Τύπου

 

Υπερήφανος Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας, για 4η συνεχόμενη χρονιά,

η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης»

στον «14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος-bwin»

 

Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας στη μεγαλύτερη εαρινή διοργάνωση, τον «bwin-14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος», που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ήταν και φέτος η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης στηρίζει τη διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», αλλά και τους αθλητές της για 4η συνεχόμενη χρονιά, καθώς εξειδικεύεται – μεταξύ άλλων – και στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και κακώσεων, διαθέτοντας έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για την υγεία» η Κλινική συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά με δικό της running team που αριθμούσε 228 δρομείς, σε σύνολο 20.000 δρομέων που «πλημμύρισαν» την Κυριακή την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, παρείχε υποστήριξη στους αθλητές με τρεις πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ασθενοφόρων, καθώς και με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχοντας τις πολύτιμες ιατρικές της υπηρεσίες σε όλους τους δρομείς της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που συμμετείχαν και παρείχαν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων δρόμου και δυναμικού βαδίσματος και συγκεκριμένα τους: Βαβαλέτσκο Στυλιανό-Ορθοπεδικό, Ζαρμακούπη Αλέξανδρο-Αναισθησιολόγο, Ιωάννου Αυγερινό-Παιδίατρο, Μερτζανίδου Νόνα-Παθολόγο, Ροδοκαλάκη Γεώργιο-Ακτινολόγο (έκανα αλλαγή στη σειρά του ονόματος για να μπούνε αλφαβητικά), Ταματέα Ιωάννη-Καρδιολόγο, Φλώρο Βασίλειο-Καρδιολόγο, Χρηβατάκη Δημήτριο-Αναισθησιολόγο, Ελλίδου Δήμητρα-Νοσηλεύτρια, Σιδηροπούλου Στυλιανή,-Νοσηλεύτρια.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Interamerican, η οποία μας παραχώρησε δωρεάν ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

 

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Εδώ και 41 χρόνια, η Γενική Κλινική διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της υγείας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 25.000 ασθενείς νοσηλεύονται κάθε χρόνο στις 247 κλίνες της Κλινικής, ενώ άλλοι 50.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια.

Διαθέτοντας επιστημονική εξειδίκευση και ιατρική τεχνολογία αιχμής, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό, ενώ νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο και προσωπικό ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
Τηλ: 2310-895100
Website: www.genikikliniki.gr

Facebook: https:// www.facebook.com/genikikliniki