Αρωγός στον αθλητισμό στέκεται για 4η συνεχή χρονιά η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας στον «8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole και Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2019.

Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για την υγεία», η Κλινική για μια ακόμα χρονιά «τρέχει» με την Running Team της και προσκαλεί τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα της μέχρι τις 20/09, συμπληρώνοντας τα σχετικά στοιχεία στη φόρμα εκδήλωσης συμμετοχής.

Το κόστος της συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ και καλύπτεται εξολοκλήρου από την Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της υποστήριξής της σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία που αποβλέπει στην καλύτερη υγεία, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης προσφέρει τη δυνατότητα, αποκλειστικά στους συμμετέχοντες του φετινού ημιμαραθωνίου, να κάνουν διαγνωστικές προ-αγωνιστικές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές, για τη διασφάλιση της καλής φυσικής τους κατάστασης πριν τη συμμετοχή τους.

Ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό έχει διαμορφώσει 3 μοναδικά προγράμματα προληπτικής Υγείας Check Up τα οποία περιλαμβάνουν:

  • ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Καρδιολογική εξέταση και Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Τελική Τιμή 10€

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Καρδιολογική εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς

Τελική Τιμή: 40€

  • ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ: Καρδιολογική εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς, Τεστ Κοπώσεως

Τελική Τιμή: 60€

  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Γενική αίματος, HDL – LDL, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια

Τελική Τιμή: 10€

  • ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Ακτινογραφία Θώρακος F, Σπιρομέτρηση (Έλεγχος Αναπνευστικής Λειτουργίας), Πνευμονολογική Εξέταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων

Τελική Τιμή: 30€

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης (Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2), κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 – 895100, 2310 – 895136, 2310 – 895161.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν αποδεικτικό εγγραφής από την εγγραφή τους στον «8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης –Dole και Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ».

Μοιραστείτε το άρθρο.