Η European Association of Data Protection Professionals #EADPP , είναι μία ένωση επαγγελματιών της ιδιωτικότητας με μέλη επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη με κύριο πεδίο ενασχόλησης τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, γνωστό ως GDPR.

Το ελληνικό παράρτημα της Ένωσης διοργανώνει ακόμα ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.30 με κεντρικό θέμα «Tα διλήμματα και η προκλήσεις που προκύπτουν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από την συνολική διαχείριση του COVID-19».

Εισηγητές της ενδιαφέρουσας ημερίδας θα είναι δύο επιφανή μέλη του τοπικού παραρτήματος, ο Βασίλης Βασιλόπουλος (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της ΕΡΤ Α.Ε.) και ο Νικόλαος Αναστασόπουλος (Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και Assistant DPO EADPP), ενώ την συζήτηση θα συντονίσει το μέλος Δ.Σ. Λευτέρης Χελιουδάκης. Θα προηγηθεί χαιρετισμός και σύντομος σχολιασμός από την Πρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος EADPP Όλγα Τσιπτσέ και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσθένη Κωστούλα.

 

EADPP

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ