Βράβευση των έργων του μαθητικού διαγωνισμού FairLife L.C.C.
«Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα»

 

Παρουσίαση νέας αντικαπνιστικής εκστρατείας της FairLife L.C.C.
«Εισπνέω, εκπνέω μα δεν αναπνέω

 

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος», σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η FairLIfe L.C.C. στις 31 Μαϊου 2022   θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής και αφίσας «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα», η νέα αντικαπνιστική καμπάνια «Εισπνέω, εκπνέω μα δεν αναπνέω.»  καθώς και οι δράσεις των νέων εθελοντών και φίλων της FairLife L.C.C. κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η διαδικτυακή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς οργανισμού INTERNATIONAL ACTION ART.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νεανικές δράσεις μπορείτε να βρείτε στην σελίδα «Με τα μάτια των νέων.» https://fairlifelcc.com/me-ta-matia-ton-neon/

Στη νέα εκστρατεία της FairLife L.C.C συστρατεύθηκαν μαθητές και σχολεία απ’όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στον Πρώτο Πανελλήνιο Mαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και αφίσας FairLifeL.C.C.» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2021-2022 o οποίος υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Στόχος της εκστρατείας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος, ώστε να γίνουν «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα», που αποτέλεσε και το θέμα του του διαγωνισμού.

Η νέα αντικαπνιστική καμπάνια της FairLife L.C.C με τίτλο «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα» δίνει φωνή στους νέους, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό, αλλά και με άλλες παράλληλες δράσεις στον φετινό εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας και στέλνοντας το μήνυμα «Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί».

FairLIfe banner

Τα αποτελέσματα του 1ο Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού της FairLife L.C.C. αναρτήθηκαν στις 25.5.2022 στην ιστοσελίδα της FairLife στις αντίστοιχες κατηγορίες :

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Μαθητές και σχολεία από όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο ανέδειξαν δημιουργικά το όραμα της FairLife L.C.C. Συμμετείχαν σχολεία από νησιωτικές περιοχές όπως Τήλος, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κρήτη, Λήμνος, Αστυπάλαια, Άνδρος, Κάλυμνος,Θάσος, Εύβοια, από ακριτικές περιοχές (Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο), και από διάφορες πόλεις και χωριά ανά την Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη,  Χαλκιδική, Πέλλα, Ιωάννινα, Βόλο, Κόρινθος, Νεμέα, Καρυά, Πολύκαστρο, Νεάπολη, Λουτράκι, Άργος, Τρίπολη, Ηράκλειο, Χανιά, κ.ά.) Επίσης από το λεκανοπέδιο συμμετείχαν σχολεία από τους Δήμους (Ίλιον, Βύρωνας, Βούλα, Παπάγου, Ελληνικό, Πέραμα, Ψυχικό, Κάντζα, Ν. Σμύρνη, Μοσχάτο, Κορωπί, κ.ά)

«Οι συμμετέχοντες μαθητές από 140 σχολεία όλων των βαθμίδων απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια τεράστια δύναμη που δεν θα παραπλανηθεί από τον καπνό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν θα παγιδευτεί στον εθισμό», σημειώνει η Κορίνα Πατέλη Bell, Πρόεδρος της FairLifeL.C.C.

Μέγας χορηγός της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η εταιρεία Pfizer  και χορηγοί οι εταιρείες  Amgen και Takeda καθώς και το  Metropolitan Hospital. Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι τα ενημερωτικά ηλεκτρονικά μέσα Infokids.gr και The Mamagers.

Facebook
Website
Instagram
YouTube
LinkedIn
Twitter