23 Ιανουαρίου, 2019

Δέρμα λαμπερό, λείο και φωτεινό, απαλλαγμένο από πόρους, κηλίδες και δυσχρωμίες, μπορεί να αποκτηθεί εύκολα και γρήγορα αν εμπιστευθούμε τον κατάλληλο γιατρό.

Στην εποχή που ο χρόνος δεν περισσεύει ποτέ, παραμερίζουμε πολλά από αυτά που θέλουμε να κάνουμε για τον εαυτό μας. Μέσα σε αυτά, και την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Καθαρισμός, ενυδάτωση και φροντίδα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, με το δέρμα να χάνει την αίγλη του και τα μαύρα στίγματα, οι γυαλάδες και οι λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το δέρμα μας αναζητά φροντίδα, έστω και όταν δεν υπάρχει χρόνος!

Η Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος

Μαρία Δόσπρα –Τσακαλίδου

μας δίνει tips και προτάσεις πώς μπορούμε να το πετύχουμε.

 

Λάμψη της τελευταίας στιγμής

Ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο, η υγεία του δέρματος είναι κάτι που απασχολεί όλους. Η μεσοθεραπεία είναι η λύση που θα μας δώσει λάμψη και αναζωογόνηση, σύντομα και ανώδυνα.

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία

Με τον όρο μεσοθεραπεία εννοούμε την έγχυση ουσιών στο μέσο δέρμα, διαδικασία που μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους όπως με μικρονυγμούς (το γνωστό microneedling) ή με κανονικά τσιμπήματα. Για τη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές ουσίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, όπως κοκτέιλ βιταμινών, βιταμίνη C για λεύκανση, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, ακόμη και το ίδιο μας το αίμα, το λεγόμενο PRP – αυτόλογη μεσοθεραπεία.

Με τη μεσοθεραπεία μπορούμε να πετύχουμε σύσφιξη της επιδερμίδας, λεύκανση, ενυδάτωση, ακόμη και αντιμετώπιση της ακμής με εξαιρετικά αποτελέσματα.