Επαναστατική λύση για κάθε γυναίκα που βλέπει την ποιότητα της ζωής της να υποβαθμίζεται από την ακράτεια ούρων και συχνά επιλέγει να απέχει από τις αγαπημένες της ασχολίες αποτελεί το νέο προϊόν της Allertec. Το UROLON® είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα που συνδυάζει την ασφάλεια με την αποτελεσματικότητα.

Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή στην ελαφρά ως μέτρια ακράτεια προσπάθειας, που αποτελεί ένα περισσότερο σύνηθες πρόβλημα για τις γυναίκες από ό,τι φανταζόμαστε. Περισσότερες από 150 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως πάσχουν από κάποια μορφή ακράτειας ούρων, με μεγαλύτερη συχνότητα στις ηλικίες άνω των 50 και 60 ετών.

Γυναίκες με συχνές ουρολοιμώξεις, με πολλές γέννες, που βίωσαν δύσκολους τοκετούς, μπήκαν στην εμμηνόπαυση, μεγαλώνουν, υποβλήθηκαν σε υστερεκτομή ή άλλες επεμβάσεις στην κοιλιά, που είναι παχύσαρκες ή πάσχουν από άσθμα, που ζουν με νευρολογικές παθήσεις, όλες αυτές μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή ακράτεια. Μάλιστα, με δεδομένο ότι πρόκειται για μια κατάσταση ταμπού, συχνά οι πάσχουσες δεν μιλούν καν γι’ αυτή ούτε αναζητούν ιατρική βοήθεια για να την αντιμετωπίσουν. Συνέπεια είναι να αποσύρονται σταδιακά από την καθημερινότητά τους και να στερούνται απλών απολαύσεων που συνθέτουν και την ποιότητα της ζωής.

UROLON®

Η ακράτεια

Τι είναι όμως η γυναικεία ακράτεια ούρων; Η γυναικεία ακράτεια ούρων είναι ένα σύμπτωμα- όχι μια πάθηση- και αποτελεί συνέπεια των αλλαγών που συμβαίνουν στην ανατομία του ουροποιητικού συστήματος και τους μυς του πυελικού εδάφους μετά από γέννες, χειρουργικές επεμβάσεις, πρόπτωση των οργάνων της πυέλου, νευρολογικές παθήσεις, παχυσαρκία, το πέρασμα των ετών, ενώ μπορεί να είναι επίσης απόρροια φαρμακευτικών αγωγών και ακτινοθεραπείας.

Η ακράτεια έχει διάφορες μορφές: την ακράτεια από προσπάθεια, την ακράτεια από έπειξη και τη μικτή ακράτεια. Η πιο συχνή είναι η ακράτεια από προσπάθεια, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στη χαλάρωση των υποστηρικτικών δομών της πυέλου και εκδηλώνεται όταν αυξάνεται η ενδοκοιλιακή πίεση, σε απλές δηλαδή εκφάνσεις της ζωής μας, σε ένα φτέρνισμα, μετά από έναν βήχα, σε ένα ξεκαρδιστικό γέλιο, σε μια άρση βάρους ή σε μια άσκηση.

UROLON®

Η μοναδικότητα του UROLON®

Το UROLON®, ένας ενέσιμος, πλήρως βιοαπορροφήσιμος, διογκωτικός παράγοντας, η ασφαλέστερη επιλογή σε σχέση με άλλους διογκωτικούς παράγοντες ή ταινίες, αποτελεί την πρώτη επιλογή μετά τις ασκήσεις πυελικού εδάφους, που είναι το πρώτο μέσο για την αντιμετώπιση της ακράτειας.  Έρχεται δε να δώσει μια διέξοδο σε όλες αυτές τις γυναίκες, μία ευκαιρία να ξανακερδίσουν τη ζωή τους.

Αν έχετε λοιπόν δοκιμάσει τις ασκήσεις πυελικού εδάφους και δεν είστε έτοιμες για τη χρήση μόνιμων διογκωτικών παραγόντων, ταινιών ή άλλων επεμβάσεων, αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να μπείτε στη λογική της χειρουργικής επέμβασης, αν έχετε υποβληθεί ήδη σε ένα αποτυχημένο χειρουργείο, αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές ή αν σχεδιάζετε να τεκνοποιήσετε και αντιμετωπίζετε προβλήματα ακράτειας, το UROLON®  αποτελεί την ιδανική επιλογή με άμεσο αποτέλεσμα και μακρά δράση.

UROLON®

Πώς λειτουργεί

Το UROLON®, με σύνθεση 30% πολυκαπρολακτόνη (μικροσφαιρίδια 50μm) και 70% τζελ καρβοξυλμεθυλοκυτταρίνης, λειτουργεί με έναν μοναδικό τρόπο. Με την έγχυσή του, η οποία γίνεται υπό τοπική αναισθησία, δημιουργείται αυξημένη ιστική μάζα του μαλακού ιστού της ουρήθρας. Ουσιαστικά η πολυκαπρολακτόνη διεγείρει την κολλαγονογένεση, με τα σωματίδια να αντικαθίστανται σταδιακά από κολλαγόνο και να επιτυγχάνουν τη διόγκωση της ιστικής μάζας και την αύξηση της αντοχής της ουρήθρας στη διαρροή ούρων. Αποκαθίσταται έτσι η περιουρηθρική ιστική απώλεια κολλαγόνου και επανέρχεται η λειτουργία του ουρηθρικού σφιγκτήρα.

Πρόκειται για το μόνο μη μόνιμο ουρηθρικό εμφύτευμα, είναι πλήρως βιοαπορροφήσιμο και δεν επηρεάζει καμία μετέπειτα αγωγή, είναι βιοσυμβατό και μη αλλεργιογόνο, δεν αφήνει ξένα σώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα. Είναι κατάλληλο για χρήση ακόμη και μετά την τοποθέτηση ταινίας ή άλλης αποτυχημένης επέμβασης, δεν μεταναστεύει, έχει άμεσο αποτέλεσμα και μάλιστα με μακρά διάρκεια δράσης.

Η γυναικεία ακράτεια μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Το UROLON® βάζει τέλος στο κοινωνικό αυτό ταμπού, που κρατά πολλές γυναίκες δέσμιες ενός συνεχούς άγχους πως θα εκτεθούν στην παραμικρή δραστηριότητα. Συμβουλευτείτε τον ουρολόγο σας για τις ωφέλειες του UROLON® και αφήστε στο παρελθόν τις αμήχανες στιγμές που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή.  

UROLON®

INFO!

Allertec Hellas

Κ. Καραμανλή 74, Καλαμαριά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 488700

info@allertec.eu

www.allertec.gr