Συνεργαζόμενος γιατρός

Αλέξανδρος Παπασταύρου

Πλαστικός

Ο Παπασταύρου Αλέξανδρος είναι πλαστικός χειρούργος με ιδιωτικό πολυϊατρείο το Phlebology Clinic στο Κολωνάκι και τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει πτυχίο από το την Ιατρική Σχολή Comenius University της Μπρατισλάβας.

Στη συνέχεια ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ruzinov στην Μπρατισλάβα, όπου εστίασε στο επιστημονικό πεδίο της Επανορθωτικής Χειρουργικής, της Χειρουργικής Άκρας Χειρός, της Αισθητικής Χειρουργικής και της Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στη λιπογλυπτική – λιποαφαίρεση, στο endoscopic face-lift, στη βλεφαροπλαστική, στην αυξητική στήθους και στην ανόρθωση μαστών, στη θεραπεία ρυτίδων, στα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, στη μεσοθεραπεία, στη χρήση βλαστοκύτταρων (Dracula Therapy) και χημικών peeling, καθώς και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των κιρσών και ευρυαγγειών κάτω άκρων και προσώπου.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 1.000 επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Αλέξανδρος Παπασταύρου

Πλαστικός

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Plastic Clinic & Συνεργάτης του Phlebology Clinic

Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 9&12,

Τηλ: 2310 236503

Αθήνα: Κορνεάδου 20,

Κολωνάκι

Τηλ: 210 7238080