Η EmbryoClinic συμμετέχει και υποστηρίζει την 3η Διαδικτυακή Ημερίδα, που διοργανώνει η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών με θέμα «THE ART OF A.R.T.», την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00-21:30.

Στη Διαδικτυακή Ημερίδα ο Dr Ηλίας Τσάκος, επιστημονικός διευθυντής της EMBRYOCLINIC και της GYN SURGERY θα παρουσιάσει τη θέση της Ρομποτικής Χειρουργικής στην Υπογονιμότητα (περιλαμβάνεται στη ενότητα πουν θα διεξαχθεί μεταξύ 5.30 και 7.50 το απόγευμα).

Η συμμετοχή στη Διαδικτυακή Ημερίδα είναι δωρεάν. Το αντικείμενό της παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επιστήμονες υγείας, τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας και το ευρύτερο κοινό.

Η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή υποστηρίζεται από την Ιατρική, την Εμβρυολογία, την Ενδοκρινολογία, την Ανδρολογία, τη Νοσηλευτική, τη Μαιευτική, την Ψυχολογία, οι οποίες ως Επιστήμες συνδυάζουν την Τέχνη εφαρμογής όλων των γνωστικών αντικειμένων παράλληλα με τη χρήση των νέων τεχνολογιών με άμεσο στόχο την παροχή ποιοτικής διαχείρισης των Υπογόνιμων Ζευγαριών.

Στη Διαδικτυακή Ημερίδα συμμετέχουν διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Πλοιάρχου (ΥΙ) Νικολάου Πετρογιάννη, Διευθυντή της  ΜΙΥΑ/ΝΝΑ και του Αντισυνταγματάρχη (ΥΙ) Γεωργίου Πατρίκιου, Αναπληρωτή Διευθυντή ΜΙΥΑ/ΝΝΑ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα:

https://mcusercontent.com/3b1b4aa6df52e0dfc0a47bae3/files/2da04d1d-3277-4488-88f3-3f8c055a5974/ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.02.pdf

Μοιραστείτε το άρθρο.