Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, η Amplus Technologies απέσπασε το βραβείο Excellence in Social Impact. Η τιμητική διάκριση έρχεται να αναδείξει το θετικό επιχειρηματικό και κοινωνικό αντίκτυπο προς όλους που διαπνέει τις δύο εταιρείες. Ενσωματώνουμε τη βιωσιμότητα και τις ηθικές πρακτικές σε ό,τι κάνουμε, δεσμευόμαστε για ισότητα, εμπιστοσύνη και στήριξη στο κοινωνικό πλαίσιο, υποστηρίζουμε την ψηφιακή ένταξη για όλους και δημιουργούμε θετικό κοινωνικό αντίκτυπο με την ηθική κουλτούρα και τις αξίες μας.

 

Το βραβείο “Excellence in Social Impact” αποτελεί την αναγνώριση της στρατηγικής της εταιρείας, η οποία επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της, πάντα με γνώμονα την ηθική στο περιβάλλον, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις αξίες της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amplus είναι ο πρώτος συνεργάτης της Dell Technologies στην Ελλάδα που βραβεύτηκε για το “Commitment to Anti-Corruption” από τον παγκόσμιο ηγέτη Ethisphere για την επιχειρηματική της ακεραιότητα.

Amplus

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Amplus Γιώργος Δαμανάκης, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την βράβευσή μας. Στην Amplus πιστεύουμε ότι ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και στοιχεία της ταυτότητας μας αποτελούν η Τεχνολογία, οι Άνθρωποι και οι Αξίες μας. Βάσει αυτών δραστηριοποιούμαστε και αλληλοεπιδρούμε στην αγορά. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τον ίδιο δυναμισμό και προσήλωση στην υλοποίηση απαιτητικών έργων, σε συνεργασία με την Dell Technologies αξιοποιώντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Amplus

Λίγα λόγια για την Amplus

Η AMPLUS Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 από μια ομάδα κορυφαίων ειδικών της πληροφορικής και πολύ γρήγορα αναδείχτηκε σε έναν από τους σημαντικότερους Integrators στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει πλέον ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς Πληροφορικής. Η AMPLUS A.E, τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, για κάθε πελάτη, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Συμβούλου και συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από τους μεγαλύτερους διεθνώς κατασκευαστές Hardware και Software, με τους οποίους συνεργάζεται.