Για περισσότερα από 135 χρόνια, η Johnson & Johnson (η «Εταιρεία») (NYSE: JNJ) παρέχει προϊόντα και λύσεις υγειονομικής περίθαλψης στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τώρα, με αποκλειστική εστίαση στην καινοτομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στην αντιμετώπιση των πιο δύσκολων υγειονομικών προκλήσεων, η Εταιρεία ανανεώνει το εμπορικό της σήμα και ενώνει τόσο τον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας όσο και τον φαρμακευτικό τομέα της υπό το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson για να καταδείξει τη συνολική της δύναμη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Johnson & Johnson, η οποία αξιοποιεί την τεχνογνωσία στην καινοτόμο ιατρική και την ιατρική τεχνολογία για την πρόληψη, τη διαχείριση και τη θεραπεία πολύπλοκων ασθενειών και την εισαγωγή πιο έξυπνων, λιγότερο επεμβατικών και πιο εξατομικευμένων λύσεων.

«Η αποκλειστική εστίασή μας στην καινοτόμο ιατρική και τις λύσεις MedTech μας επιτρέπει να καινοτομούμε σε όλο το φάσμα της υγειονομικής περίθαλψης με τρόπους που καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί», δήλωσε ο Joaquin Duato, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος. «Η ενοποίηση των διαφορετικών μας επιχειρήσεων κάτω από το ανανεωμένο εμπορικό σήμα της Johnson & Johnson αντικατοπτρίζει τη μοναδική μας ικανότητα να επαναπροσδιορίζουμε την υγειονομική περίθαλψη μέσω της διαρκώς εξελισσόμενης καινοτομίας, παραμένοντας παράλληλα πιστοί στις αξίες μας και στο επίπεδο φροντίδας που οι ασθενείς και οι γιατροί περιμένουν από εμάς». 

Προχωρώντας μπροστά, οι δύο τομείς της εταιρείας θα συνδέονται περισσότερο με το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson. Με την πάροδο του χρόνου, η Janssen, ο φαρμακευτικός τομέας της Εταιρείας, θα ονομαστεί Johnson & Johnson Innovative Medicine και ο τομέας ιατρικής τεχνολογίας θα συνεχίσει να ονομάζεται Johnson & Johnson MedTech. 

Η νέα ταυτότητα του εμπορικού σήματος της Johnson & Johnson βασίζεται στην κληρονομιά της εταιρείας, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζει βασικά στοιχεία για να αναδείξει την καινοτομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με τρόπο που είναι περιεκτικός και ζωντανεύει τη ζεστή, στοργική φύση της εταιρείας.

«Η ταυτότητα του εμπορικού σήματος της Johnson & Johnson επικοινωνεί την τολμηρή προσέγγισή μας στην καινοτομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, παραμένοντας παράλληλα πιστοί στη φροντίδα που παρέχουμε για τους ασθενείς μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Vanessa Broadhurst, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Global Corporate Affairs. «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που ηγούμαστε της υγειονομικής περίθαλψης για περισσότερο από έναν αιώνα και εκμεταλλευόμαστε την επιστημονική μας δυναμική για να επηρεάσουμε βαθιά την υγεία της ανθρωπότητας».

Το νέο λογότυπο, τα χρώματα και η γραμματοσειρά θα επεκταθούν σε όλα τα υλικά της εταιρείας, τις συσκευασίες προϊόντων και τα στοιχεία του branding με την πάροδο του χρόνου.