Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην αιματηρή βομβιστική επίθεση της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραύσματος από το πόδι και για την αποκατάσταση του κατάγματος στην κνήμη.

“Η ασθενής έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2022 με ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης.

Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο”.

 

Πηγή Νοσ. Παπαγεωργίου