Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την υποστήριξη του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ένωσε δυνάμεις για να πραγματοποιηθεί η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο 20χρονος Ηλίας μεταβαίνει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Όπως αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Οργανισμός στάθηκε δίπλα στον Ηλία και την οικογένειά του για ακόμα μία φορά, στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή, μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής κινητοποίησης του συνόλου του μηχανισμού του, αλλά και όλων των εμπλεκομένων.

«Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική διαδρομή για όλους μας, καθώς νιώσαμε το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν ο Ηλίας και η οικογένειά του και το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή τη μάχη. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας  και της συνεργασίας για την κατεπείγουσα αεροδιακομιδή αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι αν ενωθούμε όλοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε» αναφέρει ο Οργανισμός.

Ευχαριστεί δε θερμά το Γραφείο του Πρωθυπουργού για την υποστήριξη και για την επιτυχή ολοκλήρωση της διακομιδής με ασφάλεια, καθώς και τις Ένοπλες Δυνάμεις που διέθεσαν ένα αεροσκάφος τύπου C27, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ.

«Η σκέψη και αγάπη όλων μας είναι δίπλα στον Ηλία. Ευχόμαστε από καρδιάς να επιστρέψει σύντομα υγιής στο σπίτι του με την οικογένειά του!» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.