post-image

Γιατί να επιλέξω την ψηφιακή ολική αρθροπλαστική γόνατος

15 Οκτωβρίου, 2021

*Γράφει ο Αδάμ Αθανάσιος, Χειρουργός Ορθοπεδικός

 

Πόνος, δυσκαμψία και δυσκολία στη βάδιση είναι τα κύρια συμπτώματα που εμφανίζουν ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα γόνατος. Ο χόνδρος εκφυλίζεται, το γόνατο συχνά παραμορφώνεται και η καθημερινότητα δυσχεραίνεται, αφού ο ασθενής βαδίζει στραβά και πονάει έντονα. Τα αίτια της οστεοαρθρίτιδας ποικίλουν, με την κληρονομικότητα και την μετατραυματική αρθρίτιδα να αποτελούν τους δύο βασικότερους λόγους που οι ασθενείς θα εμφανίσουν την πάθηση στα γόνατα.

Αν και κάποιοι ασθενείς ανταποκρίνονται προσωρινά στη συντηρητική θεραπεία με χορήγηση εξειδικευμένου φαρμακευτικού και φυσιοθεραπευτικού πρωτόκολλου, η οριστική λύση δίνεται με την ολική αρθροπλαστική γόνατος, δηλαδή την ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του γόνατος από νέα άρθρωση από κράμα μετάλλου και πολυαιθυλένιο.

Ποιες είναι οι πιο γνωστές μέθοδοι ολικής αρθροπλαστικής γόνατος;

Παλαιότερα χρησιμοποιούνταν κλασικές μέθοδοι, με τοποθέτηση της άρθρωσης κατά προσέγγιση και υψηλά ποσοστά αποτυχίας. Ωστόσο, οι νέες τεχνολογίες έχουν φέρει σύγχρονες, εξελιγμένες λύσεις που διευκολύνουν την αποκατάσταση, χάρη στα νέα λογισμικά που επιτρέπουν τη χαρτογράφηση της άρθρωσης κάθε ασθενούς εξατομικευμένα, σύμφωνα με την ανατομία του.

Το νέο, σύγχρονο ψηφιακό σύστημα NAV3i της Αμερικανικής Εταιρείας Stryker αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση για χειρουργική αντιμετώπιση με σύστημα ψηφιακής πλοήγησης.

Η διαδικασία της αρθροπλαστικής γόνατος έχει πλέον απλοποιηθεί, αφού η επέμβαση γίνεται με χρήση της τεχνολογίας. Η επέμβαση χωρίζεται σε τρία στάδια:

  • Προεγχειρητική Προετοιμασία: με εξελιγμένα συστήματα γίνονται εξατομικευμένες μετρήσεις στην άρθρωση του ασθενούς. Το υλικό προετοιμάζεται και ο ασθενής ξεκινά τον προεγχειρητικό έλεγχο.
  • Διεγχειρητική Διαδικασία: Οι μετρήσεις καταγράφονται στο σύστημα πλοήγησης και ο χειρουργός πραγματοποιεί την επέμβαση αντικατάστασης της άρθρωσης με απόλυτη ακρίβεια.
  • Μετεγχειρητική Διαδικασία: Ο ασθενής σηκώνεται την ίδια κιόλας ημέρα. Με τα fast-track πρωτόκολλα αποκατάστασης ο πόνος ελαχιστοποιείται άμεσα και ο ασθενής επανέρχεται ταχύτατα στην καθημερινότητά του.

γόνατος

Γιατί να επιλέξω την ψηφιακή ολική αρθροπλαστική γόνατος;

Τα πλεονεκτήματα είναι τεράστια και επιταχύνουν τη συνολική αποκατάσταση του ασθενούς. Η υπάρχουσα παραμόρφωση της άρθρωσης (σχήμα παρένθεσης στα γόνατα) διορθώνεται, ενώ η νέα πρόθεση/άρθρωση καθίσταται μακροβιότερη λόγω των σύγχρονων υλικών (Triathlon©),  αλλά και της τέλειας τοποθέτησης. Επιπλέον, οι τεχνικές με χρήση λογισμικών και υπολογιστικών συστημάτων (computer assisted surgery) αναγνωρίζουν πλήρως τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά ανατομίας κάθε ασθενούς, επιτρέποντας στον χειρουργό να τοποθετήσει τη νέα άρθρωση με τέλειο τρόπο, μειώνοντας τον χρόνο της επέμβασης και ελαχιστοποιώντας την απώλεια αίματος. Τέλος, με τις ελάχιστες τομές (Minimal Invasive Surgery – MIS) ο μετεγχειρητικός πόνος και η πιθανότητα φλεγμονής σχεδόν εξαλείφονται.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι πλέον κατά την επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, αφού κάθε άρθρωση χαρτογραφείται πλήρως και με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι, οι ασθενείς εξέρχονται της κλινικής γρήγορα και, ακολουθώντας εξειδικευμένα μετεγχειρητικά πρωτόκολλα αποκατάστασης, επιτυγχάνουν άμεση επάνοδο στην καθημερινότητά τους.

 

Ο κ. Αδάμ Αθανάσιος, MD, FICS, είναι χειρουργός ορθοπαιδικός στη Θεσσαλονίκη, συνεργάτης της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευθεί στο τμήμα προθέσεων-ολικών αρθροπλαστικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Sahlgrenska του Goteborg Σουηδίας, ενώ έχει εκπαιδευτεί στα πλέον σύγχρονα συστήματα ψηφιακής και ρομποτικής χειρουργικής της Αμερικανικής Εταιρείας Stryker. Στο παρελθόν έχει εκπαιδευτεί στο Hospital for Special Surgery (HSS) της Νέας Υόρκης, ενώ είναι μέλος του International College of Surgeons που εδρεύει στο Chicago.

Γιατί να επιλέξω την ψηφιακή ολική αρθροπλαστική γόνατος 

Αδάμ Αθανάσιος, MD, FICS
Χειρουργός Ορθοπεδικός
Συνεργάτης Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
Μαρίας Κάλλας 11, 546 45 Θεσσαλονίκη

post-image

Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης: Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού

14 Οκτωβρίου, 2021

Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια – Facebook Live Webinars

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του, διοργανώνει διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με ιατρικά θέματα που αφορούν κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει με καρκίνο του μαστού.
Σκοπός των διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων είναι να δώσει δύναμη και ελπίδα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επόμενο Σεμινάριο:

«Μεταστατικός Καρκίνου του Μαστού: Συζητώντας με δυο ογκολόγους και έναν ψυχίατρο», Sponsored by Pfizer, Τρίτη, 12 Οκτωβρίου στις 18.00:

Ομιλητές:

  • Γιάννης Γενάρης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής. Θέμα: Επιβιώνω ή ζω με τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού.
  • Έλενα Φούντζηλα, Παθολόγος- Ογκολόγος. MD, PhD. Θέμα: Η έγκαιρη διάγνωση του μεταστατικού καρκίνου του μαστού μέσα από την γενετική συμβουλευτική. Η γνώση είναι δύναμη.
  • Ιωάννης Μπουκοβίνας, Παθολόγος – Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικής Ομάδας Βιοκλινικής. Θέμα: Οι θεραπευτικές επιλογές του μεταστατικού καρκίνου του μαστού.
    Τρόποι σύνδεσης στο σεμινάριο: Aπό τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Άλμα Ζωής

Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η υγεία των μελών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, καθώς και των εργαζομένων του Συλλόγου μας. Για τον λόγο αυτό, παράΜΕΝΟΥΜΕ δίπλα σας και συνεχίζουμε έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του Συλλόγου μας (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους: Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger Συνεδρία μέσω Βίντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης). Επιπλέον πραγματοποιούνται ομάδες ψυχολογικής στήριξης online, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή με courier περούκες και προθέματα μαστού.

Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 38, 54622, Ελλάδα
Υπεύθυνη διοργάνωσης και επικοινωνίας:
Δέσποινα Πάρτσια
2310285181 , 6977991750
info@almazoisthes.gr
www.almazoisthes.gr

post-image

Embryoclinic: Βράβευση στα Healthcare Business Awards για τις ψηφιακές της υπηρεσίες

14 Οκτωβρίου, 2021

Βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Embryoclinic στο πλαίσιο των Healthcare Business Awards, ενός θεσμού που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας.  Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν φέτος ο ακαδημαϊκός και πρώην πρωθυπουργός της χώρας, κ. Λουκάς Παπαδήμος.

Το φετινό βραβείο της Embryoclinic #BRONZE AWARD αφορά στην κατηγορία «e-Health: Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του επαγγελματία Υγείας». Πρόκειται για μια κατηγορία που επιβραβεύει την αξιοποίηση της τεχνολογίας και τη βέλτιστη χρήση του τομέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγείας.

Η ολιστική προσέγγιση των υπηρεσιών Υγείας που υποστηρίζει η επιστημονική και ιατρική ομάδα της Embryoclinic και η ανάγκη προσαρμογής των υπηρεσιών Υγείας στην ψηφιακή εποχή αποτέλεσαν κινητήριο δύναμη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός λογισμικού καταγραφής και φύλαξης ιατρικού φακέλου ασθενών. Η καινοτόμος και πρωτοπόρος αυτή υπηρεσία  έχει ως στόχο να βοηθήσει, να επιταχύνει και να υποστηρίξει τεχνικά την επίσκεψη του ασθενή στο ιατρείο του επαγγελματία Υγείας, την ταχύτερη διάγνωση της ασθένειάς του, αλλά και την ανεύρεση της κατάλληλης θεραπείας.

Healthcare

«Με εφαλτήριο τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών, έχουμε δημιουργήσει και διαρκώς αναβαθμίζουμε το φυσικό και ψηφιακό πλαίσιο όπου παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες προς τους ασθενείς μας. Η Μονάδα μας για άλλη μία φορά αναδεικνύεται μεταξύ των φορέων που συνέβαλαν στην αναβάθμιση του κλάδου της Υγείας, στην υποστήριξη των αιτημάτων των ασθενών, καθώς και στην προαγωγή της κοινωνικά υπεύθυνης επιχειρηματικότητας» σημείωσε σχολιάζοντας τη βράβευση ο ιδρυτής και επικεφαλής της Embryoclinic, Dr Hλίας Τσάκος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Χειρουργός και Γυναικολόγος Αναπαραγωγής.

Περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στο Κελλάρι Παπαχρήστου στην Παιανία, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας έναντι της COVID-19, προκειμένου να τιμήσουν τις καλύτερες πρωτοβουλίες της προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία για τη χρονιά που πέρασε. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε ανθρώπους που με τη δράση τους έχουν προσφέρει αξιόλογο κοινωνικό έργο, έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας και έχουν αποδείξει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία των επιχειρήσεων και των οργανισμών που εκπροσωπούν.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη χρονιά από την Boussias και το Health Daily.

post-image

3η χρονιά Healthy Diet Awards

13 Οκτωβρίου, 2021

Healthy Diet Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την καινοτομία των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, που προάγουν την καλή υγεία και ευζωία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που συνεχίζουμε να βιώνουμε λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2, τα Healthy Diet Awards 22, έχουν στόχο να αναδείξουμε την καινοτομία της επιχειρηματική δραστηριότητας στο χώρο της διατροφής και των υπηρεσιών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Τα βραβεία αποτελούν για τους νικητές μια ένδειξη αναγνώρισης αλλά ταυτόχρονα και μια προστιθέμενη αξία στις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε.

Τα Healthy Diet Awards 2022 διοργανώνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά από τη BOUSSIAS και υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν τρόφιμα και ποτά ή παρέχουν υπηρεσίες, οι οποίες εξυπηρετούν ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Healthy Diet

Ο Γεώργιος Μπόσκου, Χημικός Τροφίμων, Αναπληρωτής Καθηγητής, στη Σχολή Επιστημών Υγεία & Αγωγής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής επισημαίνει: «Είναι τιμή μου που συμμετέχω για τρίτη χρονιά στην επιτροπή των Healthy Diet Awards και ακόμη μεγαλύτερη που είμαι για δεύτερη χρονιά πρόεδρος αυτής. Μέσα στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας υπάρχουν εταιρείες τροφίμων που προσπάθησαν να κρατήσουν ψηλά τον πήχη και να επενδύσουν στην έρευνα & ανάπτυξη προϊόντων που συμβάλλουν στην υγεία και ευεξία. Αυτές τις εταιρείες προσπαθεί να αναδείξει ο θεσμός Healthy Diet Αwards και να βραβεύσει τις καλύτερες με μια διεπιστημονική επιτροπή στο χώρο της επιστήμης τροφίμων και διατροφής».

Η διάδοση του θεσμού στους επαγγελματίες του χώρου θα βοηθήσει στην περαιτέρω προώθηση ενός υγιεινού μοντέλου ζωής με στόχο την αναβάθμιση του κλάδου και τη δυναμική ανάπτυξη του.

Τα βραβευμένα προϊόντα αποκτούν την δυνατότητα να φέρουν στην συσκευασία τους την ειδική σήμανση ενημέρωσης του καταναλωτή, ότι το συγκεκριμένο προϊόν αξιολογήθηκε διατροφολογικά και αναδείχθηκε από καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου.

Official Publication: FOOD Repoρter και σελφ σέρβις

Χορηγοί επικοινωνίας: Ladylike, SHAPE, healthmore.gr, diatrofi.gr, healthview.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.healthydietawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

post-image

Cancer Week Conference: 85 ομιλητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική θα μιλήσουν στην Εβδομάδα για τον Καρκίνο

12 Οκτωβρίου, 2021

Η φετινή εβδομάδα για τον Καρκίνο θα έχει διάρκεια 5 ημέρες – θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου – ενώ ανοίγει τις πύλες της στο ευρύτερο κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο διευρύνοντας τη θεματολόγιά της και σε θέματα που έχουν προκύψει εξ’αιτίας της Πανδημίας του Κορωνοϊού, ενώ το κοινό θα έχει  την ευκαιρία να ενημερωθεί συνολικά για όλες τις νεότερες θεραπευτικές εξελίξεις σε όλες τις βασικές κακοήθειες (καρκίνος του πνεύμονα, καρκίνος του μαστού, καρκίνος των ωοθήκων, αιματολογικές κακοήθειες, νεοπλάσματα του πεπτικού συστήματος κλπ).

Τις εργασίες του φετινού συνεδρίου θα ανοίξουν ο Υπουργός Υγείας της Ελλάδας, Θάνος Πλεύρης και ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ενώ αμέσως μετά η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου θα παρουσιάσει αναλυτικότερα τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε ότι αφορά το σχέδιο της Ευρώπης για την καταπολέμηση του Καρκίνου. Αντίστοιχα, η πρόσφατα εκλεγμένη στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής για τις Υποψηφιότητες της ESMO  (ESMO- Chair of the Nomination Committee), Καθηγήτρια Παθολογίας Ογκολογίας και Υπεύθυνη του Ογκολογικού Τμήματος της Β΄ Παθολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ και ιδρυτικό μέλος των Γυναικών στην Ογκολογία (W4O-Hellas), Αμάντα Ψυρρή θα μοιραστεί τις σκέψεις της για μια βιώσιμη φροντίδα του καρκίνου παγκοσμίως.

Cancer Week

Σημαντική συμβολή στο κύρος του συνεδρίου αποτελεί η Επιστημονική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της  Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου, Καθηγητή Παθολογίας & Παθολογικής Ογκολογίας, Διευθυντή στο 3ο Τμήμα Ιατρικής στο ΓΝΘΑ ‘Σωτηρία’, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, ΕΚΠΑ Κωνσταντίνο Ν. Συρίγο ένα από τα μεγάλα παράπλευρα «θύματα» της πανδημίας που βιώνουμε είναι οι ασθενείς με καρκίνο. Τα συστήματα υγείας μετατόπισαν ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, από τις ογκολογικές υπηρεσίες στην διαχείριση της παγκόσμιας κρίσης. Η ογκολογική έρευνα σε μεγάλο βαθμό ανεστάλη και ογκολογικές δομές αλλάξανε χρήση. Οι ασθενείς με καρκίνο, με καθοδήγηση ή μέσα από έναν ιδιότυπο αυτοπεριορισμό, ανέβαλαν ή τροποποίησαν τις θεραπείες τους, καθυστέρησαν τον τακτικό έλεγχό τους και παραμέλησαν την συστηματική παρακολούθησή τους, ενώ η ποιότητα της ζωής τους επιδεινώθηκε και το άγχος τους αυξήθηκε, λόγω της αναγκαστικής κοινωνικής απομόνωσης. Οι συνέπειες αυτής της συλλογικής «ολιγωρίας» αναμένεται να εκδηλωθούν αμέσως μετά τη λήξη της πανδημίας, με αύξηση της νοσηρότητας, αλλά δυστυχώς και της θνητότητας των νεοπλασματικών νοσημάτων.

85 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα καθώς και φορείς υπηρεσιών υγείας, δημόσιοι και ιδιωτικοί, «συναντώνται» διαδικτυακά και συζητούν για νέες, καινοτόμες προσεγγίσεις, για πολιτικές υγείας και για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ο καθένας θα συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, ώστε μέσα από τεκμηρίωση και δημιουργικό διάλογο να καταλήξουμε σε συμπεράσματα ουσιαστικά, άμεσα υλοποιήσιμα, ρεαλιστικά, αλλά και με όραμα για το μέλλον. Όπως τονίζει ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Κώστας Συρίγος: «Στόχος όλων πρέπει να γίνει η σύγχρονη, υψηλού επιπέδου, ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση των ασθενών με καρκίνο, των πρώην καρκινοπαθών και των φροντιστών τους».

» Δείτε εδώ τους ομιλητές του Συνεδρίου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρία που είναι αφιερωμένη στο μέλλον της διάγνωσης και θεραπείας του Καρκίνου με ομιλητές από την Αμερική τον Καθηγητή Όθωνα Ηλιόπουλο, Ιατρική Σχολή Χάρβαρντ που θα μιλήσει για τη Θεραπεία όγκων που σχετίζονται με νόσο VHL και για πρώτη φορά τη συμμετοχή του Καθηγητή Πέτρου Χριστόπουλου, κύριου ερευνητή στο Translational Lung Research Center Heidelberg και υπεύθυνο για τον επιστημονικό συντονισμό του Προγράμματος Θωρακικής Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης, ο οποίος θα μας μιλήσει για τρέχον κλινικό τοπίο πολλαπλών ειδών αντισωμάτων κατά του καρκίνου.

Δείτε αναλυτικότερα το Πρόγραμμα ΕΔΩ

» Δείτε το video του Συνεδρίου

 

Πάρετε μέρος όπου και αν βρίσκεστε και δηλώστε το παρόν σε έναν διάλογο που μας αφορά όλους!

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο “Cancer Week Conference μπορείτε να βρείτε εδώ.

>