ΚΙΡΣΟΙ & ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Με τη θεραπεία με σκληρυντικό αφρό οι κιρσοί και ευρυαγγείες  αποτελούν πλέον παρελθόν. Μια νέα μέθοδος αντιμετώπισης των εν λόγω παθήσεων που μας επιτρέπει να δώσουμε λύση στο πρόβλημα άμεσα και ανώδυνα, χωρίς να υποβληθούμε σε χειρουργική επέμβαση.

Η Dr Άννα Κάτσακα, αγγειοχειρουργός με τεράστια εμπειρία στις φλέβες και τις θεραπείες τους, επιλέγει χωρίς δεύτερη σκέψη τη θεραπεία με σκληρυντικό αφρό.

Έχοντας μετεκπαιδευθεί για χρόνια στον τομέα της αγγειοχειρουργικής και ούσα πλήρως ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στις μεθόδους αντιμετώπισης των φλεβικών παθήσεων, η Dr Άννα Κάτσακα μας εξηγεί τι είναι αυτό που κέρδισε δεκάδες ασθενείς, αλλά και την ίδια.

 

Συγκεκριμένα, τα οφέλη του σκληρυντικού αφρού είναι τα εξής:

  • Άμεσα αποτελέσματα:

Από την πρώτη κιόλας έγχυση του σκληρυντικού αφρού στη φλέβα, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ο κιρσός εξαφανίζεται σχεδόν αμέσως και ο ασθενής βλέπει άμεσα βελτίωση στο πρόβλημά του.

  • Σύντομη θεραπεία, στο χώρο του ιατρείου:

H έγχυση γίνεται στον χώρο του ιατρείου, μόλις προσέλθει ο ασθενής, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής δε χρειάζεται να διανυκτερεύσει σε κάποια κλινική και αποφεύγει όλη την ταλαιπωρία και τα έξοδα.

  • Δεν απαιτείται αναισθησία:

Αυτό συνεπάγεται και ότι ο ασθενής δε θα έχει καμία επιπλοκή που μπορεί να προκαλέσει η αναισθησία. Αντιθέτως, είναι σε θέση να αποχωρήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας και να συνεχίσει τις δραστηριότητές του.

  • Η θεραπεία είναι ανώδυνη:

Ο ασθενής δε νιώθει καθόλου πόνο, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά το τέλος της θεραπείας.

  • Δεν απαιτούνται τομές:

Ιδιαίτερα σε περίπτωση που μιλάμε για γυναίκες ασθενείς, όπου και οι κιρσοί και ευρυαγγείες εμφανίζονται συχνότερα, είναι σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και στο αισθητικό αποτέλεσμα. Η έγχυση σκληρυντικού αφρού δεν απαιτεί τομές και δεν αφήνει κανένα σημάδι στο πόδι.

  • Οι κιρσοί δεν επανεμφανίζονται:

Eίναι βέβαιο πως στο σημείο που γίνεται η θεραπεία, οι φλέβες συρρικνώνονται και σταδιακά εξαφανίζονται. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επανεμφανιστούν μετά το τέλος της θεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μόνιμο.

  • Η διαδικασία είναι γρήγορη:

Συνήθως, η όλη διαδικασία της θεραπείας δεν διαρκεί περισσότερο από 15-20 λεπτά. Ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα αρκεί για να βελτιώσουμε την υγεία και την ψυχολογία μας!

 

Οι χειρουργικές επεμβάσεις που αφορούν στις φλέβες πρόκειται να μειωθούν αισθητά το επόμενο διάστημα, χάρη στις καινοτόμες θεραπείες που δίνουν λύση άμεσα και ανώδυνα.

Η Dr Άννα Κάτσακα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ελληνίδα Φλεβολόγος με τόσο μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση φλεβικών παθήσεων χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Φροντίστε τον εαυτό σας εγκαίρως! Οι ασθενείς είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι όσο νωρίτερα αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν την πάθηση, τόσο πιο σύντομα, αποτελεσματικά και άμεσα θα είναι τα αποτελέσματα.