Η ΑΕΛΙΑ, πιστή στο έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει και φέτος, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, μια μεγάλη συναυλία, με τίτλο “Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ”. Σκοπός της είναι η ενημέρωση του κοινού για τους στόχους και τις δράσεις της, αλλά  και η συγκέντρωση πόρων που θα της επιτρέψουν να θωρακίσει την εκστρατεία της υπέρ της υποστήριξης της θεραπείας άπορων γυναικών που αντιμετωπίζουν τη νόσο.

Με κεντρική αφετηρία την έντονη θέληση για τη ζωή μετά τον καρκίνο, η ΑΕΛΙΑ προσκάλεσε τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης (ΣΟΔΘ) και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης! Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα παρουσιαστούν διαχρονικά ελληνικά τραγούδια με συμφωνικό ήχο και σε νέες ενορχηστρώσεις για τη συγκεκριμένη βραδιά από τον Πάνο Κοσμίδη. Τη συναυλία θα διευθύνουν επτά νεαρές Ελληνίδες αρχιμουσικοί, συλλέγοντας εμπειρία από την μουσική τους σύμπραξη με την ΣΟΔΘ και προσφέροντας τις καλλιτεχνικές τους υπηρεσίες στην ΑΕΛΙΑ, η οποία στηρίζει τη γυναίκα σε δύσκολες στιγμές της.

Η συναυλία “Η Μελωδία της ΑΕΛΙΑ”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης-Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1). Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά.

Μεγάλη συναυλία της ΑΕΛΙΑ για τον καρκίνο του μαστού