Αναζητάτε ένα σύγχρονο και εξειδικευμένο διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής, που να συνδυάζει την πολυετή εμπειρία, αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων, όπως η χρόνια αρθρίτιδα και τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα; Η αναζήτησή σας έλαβε τέλος. Στη Δυτική Θεσσαλονίκη το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής «Μοριακή Απεικόνιση», με επιστημονικό υπεύθυνο τον Δρα Δημήτρη Χατζόπουλο, έχει κάνει την υγεία σας αποστολή του.

Στη «Μοριακή Απεικόνιση» εξασφαλίζετε τη διάγνωση με τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά και τη θεραπεία της πάθησης που αντιμετωπίζετε από τον ίδιο γιατρό και μάλιστα στον ίδιο χώρο, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής «Μοριακή Απεικόνιση», που ιδρύθηκε από τον Δρα Δημήτρη Χατζόπουλο, αποτελεί ιστορική συνέχεια της μακρόχρονης εμπειρίας και εξειδίκευσής του στις θεραπείες της Πυρηνικής Ιατρικής.

 

Οι υπηρεσίες

Εφαρμόζοντας μια σειρά αποτελεσματικών θεραπευτικών μεθόδων, όπως η ραδιοϋμενόλυση και η ραδιοϊωδιοθεραπεία, αλλά και διάγνωσης, όπως τα σπινθηρογραφήματα, δίνει λύση σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ασθενείς και επιδεινώνουν την ποιότητα της ζωής τους.


Ραδιοϋμενόλυση:
Ο Δρ Δημήτρης Χατζόπουλος έχει εφαρμόσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.000 θεραπειών με ραδιοϋμενόλυση για την αντιμετώπιση της χρόνιας αρθρίτιδας, επιβεβαιώνοντας σε κάθε μία από αυτές την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Εστιασμένη, χωρίς επιβάρυνση στον οργανισμό, η ραδιοϋμενόλυση είναι εύκολη και απλή στην εφαρμογή της, ιδιαίτερα αποτελεσματική και μάλιστα με μακροχρόνια αποτελέσματα και όλα αυτά σε μία μόνο συνεδρία.

Βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα είδη της χρόνιας αρθρίτιδας, με συνηθέστερη στις ρευματικές παθήσεις (ρευματοειδή-ψωριασική-αγκυλοποιητική αρθρίτιδα) και στην οστεοαρθρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις αρθρώσεις, π.χ. δάκτυλα, καρπούς, αγκώνες, ώμους, ισχία, γόνατα, πόδια, εκτός της σπονδυλικής στήλης.

 

Ραδιοϊωθεραπεία: Με τη χρήση ενός χαπιού εφάπαξ, του ραδιενεργού ιωδίου 131, επιτυγχάνεται ριζική και εξίσου αποτελεσματική με την εγχείρηση θεραπεία των παθήσεων του θυρεοειδή αδένα, χωρίς ο ασθενής να ταλαιπωρηθεί, χωρίς επιβάρυνση του οργανισμού του και χωρίς παρενέργειες. Οι ενδείξεις για την εφαρμογή της ραδιοϊωδιοθεραπείας είναι η εμφάνιση υπερθυρεοειδισμού, η λειτουργική αυτονομία (τοξικό αδένωμα-αδενώματα)-λανθάνων υπερθυρεοειδισμός και η σμίκρυνση της βρογχοκήλης-υποτροπή μετά από μερική θυρεοειδεκτομή.

Μοριακή απεικόνιση

Σπινθηρογράφημα: Το σπινθηρογράφημα, απεικονιστική εξέταση μορφολογικού και λειτουργικού ελέγχου διαφόρων οργάνων του σώματος, η οποία εντάσσεται στον κλάδο της Πυρηνικής Ιατρικής, είναι αναντικατάστατο σε πολλές περιπτώσεις. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για τη διερεύνηση μικρών περιοχών βλάβης των ιστών και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σημαντικά με τη χρήση νέων μηχανημάτων, αλλά και νέων ραδιοφαρμάκων. Το Κέντρο διενεργεί σπινθηρογράφηματα αιμάτωσης μυοκαρδίου αριστερής κοιλίας, θυρεοειδή αδένα, παραθυρεοειδών αδένων, οστών, νεφρών, πνευμόνων και σιελογόνων αδένων.

 

Και οι τρεις αυτές υπηρεσίες παρέχονται με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση από τον Δρα Δημήτρη Χατζόπουλο στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής «Μοριακή Απεικόνιση». Η αποτελεσματική θεραπεία προϋποθέτει μια σωστή διάγνωση και στη «Μοριακή Απεικόνιση» αμφότερες βρίσκονται στα ικανά χέρια του ίδιου ανθρώπου.

 

Χατζόπουλος Μοριακή απεικόνιση

INFO!

Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Πυρηνικής Ιατρικής

«Μοριακή Απεικόνιση»

Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 232/Πάρνηθος, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 666700, 6977 019 404

Email: chatzod@gmail.com

www.dr-chatzopoulos.gr