ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μύθος 1ος: «Η Μαστογραφία είναι επώδυνη»

ΑΛΗΘΕΙΑ: Η μαστογραφία είναι μία γρήγορη και ανώδυνη εξέταση. Με το GIOTTO CLASS η εξέταση πραγματοποιείται χωρίς σοβαρή ταλαιπωρία ή πόνο γιατί ο μαστός δεν συμπιέζεται πολύ. Η εξεταζόμενη νιώθει άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης και μετά από αυτή.

Μύθος 2ος: «Η Μαστογραφία εκπέμπει υψηλή ακτινοβολία»

ΑΛΗΘΕΙΑ: Με τις σύγχρονες μεθόδους μαστογραφίας η ακτινοβολία έχει μειωθεί σημαντικά και είναι πλέον ανάλογη με αυτή που λαμβάνει κατά την εξέταση μιας απλής ακτινογραφίας.

Μύθος 3ος: «Όλοι οι Ψηφιακοί Μαστογράφοι είναι ίδιοι»

ΑΛΗΘΕΙΑ: Με την απλή ψηφιακή μαστογραφία λαμβάνουμε 4 λήψεις, ενώ με τη 3D ψηφιακή τομοσύνθεση που προσφέρει το GIOTTO CLASS λαμβάνουμε έως και 160 λήψεις. Έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες λάθους ή «ψευδούς» διάγνωσης, απαιτούνται λιγότερες επαναλήψεις και δεν καταπονείται η εξεταζόμενη. «Στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ συμβάλλουμε στη φροντίδα της υγείας κάθε γυναίκας, μεταφέροντας και εφαρμόζοντας την εξειδικευμένη γνώση, τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά πρωτόκολλα και την εξελιγμένη τεχνολογία στον μαστογραφικό έλεγχο, στην πρώιμη διάγνωση και στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού. Με την ανάπτυξη και την ένταξη των γυναικών που μας εμπιστεύονται στο καινοτόμο πρόγραμμα BLP (Breast Life Protection), εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική και δια βίου προληπτική παρακολούθησή τους. Με τη διαδικασία αυτή τους εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα άμεσης διάγνωσης οποιουδήποτε προβλήματος στο αρχικό και πλήρως ιάσιμο στάδιο. Έτσι δημιουργούμε μαζί τους, μια σχέση ζωής για τη ζωή τους».

INFO!

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ MyMastos

Γ. Παπανδρέου 14, Θάλητος 9Α

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 858060, 2310 823111, 2313 252013

info@mymastos.gr