Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για μια σύγχρονη και καινοτόμο μέθοδο λίφτινγκ.

Πρόκειται για τα νήματα που βοηθούν στη σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Με δεδομένο το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για τα νήματα, το cityportal.gr σε συνεργασία με το healthmore.gr,  συνομίλησε με τον πλαστικό χειρουργό κ. Νίκο Μπέσκο για να λύσει οποιεσδήποτε απορίες αναφορικά με αυτή τη σύγχρονη θεραπεία.

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Νίκος Μπέσκος απαντά στις ερωτήσεις μας για τη θεραπεία με νήματα και τα αποτελέσματά της

«Τα νήματα είναι ράμματα πολυδιαξόνης, απορροφήσιμα από τον οργανισμό και απόλυτα ασφαλή», εξηγεί ο κ. Νίκος Μπέσκος.

Αρχικά η πολυδιαξόνη χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή χειρουργικών ραμμάτων, τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει «υιοθετηθεί» και από την αισθητική ιατρική λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων του στους ιστούς

Νίκος Μπέσκος: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη θεραπεία με νήματα (ΒΙΝΤΕΟ)Η δράση των νημάτων στηρίζεται στη δημιουργία υποστηρικτικού πλέγματος που ανορθώνει τους ιστούς, βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος.

Στο πρόσωπο, τα νήματα μπαίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις για τη βελτίωση του περιγράμματος, των ζυγωματικών κτλ. ενώ το αποτέλεσμά τους είναι 100% αναστρέψιμο.

«Τα νήματα μπορούν να εφαρμοστούν στο σώμα και στην περιοχή του λαιμού, με εντυπωσιακά αποτελέσματα», σημειώνει ο κ. Νίκος Μπέσκος, «η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και γίνεται στο ιατρείο».

Πιο συγκεκριμένα, τα νήματα τοποθετούνται κατευθείαν στην περιοχή που επιθυμούμε να διορθώσουμε με μια πολύ λεπτή βελόνη η οποία στη συνέχεια αφαιρείται, χωρίς ν’ απαιτούνται τομές και αναισθησία.

«Η θεραπεία με νήματα διορθώνει τις φθορές του χρόνου, προσφέρει σύσφιξη, νεανικότητα και φρεσκάδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν 12 -18 μήνες», υπογραμμίζει ο κ. Νίκος Μπέσκος.

 

INFO!

Νικόλαος Μπέσκος

Πλαστικός χειρουργός

www.beskosplasticsurgery.gr

Μοιραστείτε το άρθρο.