Ο Giuseppe Accogli είναι ένας επιτυχημένος Executive Leader με 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας φημισμένων και σύνθετων εταιρειών όπως η Tyco Healthcare (Covidien), η Baxter και η Medtronic.

Chiesi
Giuseppe Accogli

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος, καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να διευκολύνω την ηγεσία, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες να σημειώνουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην εκπλήρωση της δέσμευσης να λειτουργούμε ως βιώσιμη δύναμη για το καλό στο χώρο της βιοφαρμακευτκής βιομηχανίας», λέει ο Giuseppe Accogli ο οποίος θα ενταχθεί ενεργά στην Chiesi στις 3 Απριλίου 2023.

Ο Marco Vecchia, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και Επικεφαλής Παγκόσμιας Στρατηγικής & Εταιρικής Ανάπτυξης και Επικεφαλής Νομικών και Εταιρικών Υποθέσεων τους τελευταίους μήνες, θα συνεχίσει ως Επικεφαλής Νομικών και Εταιρικών Υποθέσεων.

Σε αυτή τη μεταβατική φάση, έως ότου ολοκληρωθεί η ανάληψη  καθηκόντων από τον Giuseppe Accogli, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διευθυντική Ομάδα θα διασφαλίσουν την ομαλή συνέχιση της διοίκησης.