Το πρόσωπο και το στήθος είναι δύο σημεία του σώματος που οι γυναίκες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα. Η πλαστική χειρουργική υπόσχεται νεανικό πρόσωπο και όμορφο – στητό στήθος, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας. Ποιες όμως είναι οι διαθέσιμες επιλογές για τη βελτίωση των σημείων αυτών;

Ο επιστημονικός συνεργάτης του cityportal & του healthmore, πλαστικός χειρουργός Θανάσης Παπάς, μας μίλησε για τις μεθόδους που εφαρμόζει η πλαστική χειρουργική και πρότεινε τις ιδανικές λύσεις.

Είναι πολλές οι γυναίκες που επιλέγουν να ανανεώσουν την εμφάνιση τους, μέσω επεμβάσεων που τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Μια από τις πλέον διαδεδομένες χειρουργικές επεμβάσεις είναι η αυξητική στήθους.  Την όψη του προσώπου και του  δέρματος βελτιώνουν θεαματικά το facelift (ρυτιδεκτομή) αλλά και μη επεμβατικές πρακτικές όπως το μπότοξ, το υαλουρονικό, τα peeling τα fraxel και τα νήματα!

Η Πλαστική Χειρουργική και οι ιδανικές λύσεις για πρόσωπο – στήθος

Στο βίντεο που ακολουθεί δια στόματος του πλαστικού χειρουργού Θανάση Παπά θα ακούσετε τις πλέον δημοφιλείς και ιδανικές λύσεις που εφαρμόζονται και αφορούν την αισθητική του προσώπου και την αυξητική στήθους.

Ο  Dr. Θανάσης Παπάς βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που τον απασχολεί.

 

INFO!
Αθανάσιος Παπάς
Πλαστικός Χειρουργός
www.papasplasticsurgery.com

Μοιραστείτε το άρθρο.