Στο πρότυπο κέντρο εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.» βασική μας μέριμνα είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία, βρίσκουμε μαζί σας την καλύτερη λύση για να μπορείτε να απολαμβάνετε την επικοινωνία.

Η Δέσποινα Παπανικολάου, επικεφαλής της εταιρείας και ακοοπροθετίστρια εδώ και 21 χρόνια, δίνει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα για την ακοή και τα ακουστικά βαρηκοΐας.

 

 1. Αντιμετωπίζεται τα Προβλήματα Ακοής;

Η τεχνολογία μπορεί πλέον να δώσει τη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις απώλειας ακοής. Τα νέας γενιάς “state of the art” ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του τρόπου ζωής του χρήστη και να βελτιώσουν σε θεαματικό βαθμό την ποιότητα ζωής του. Οι άνθρωποι με βαρηκοΐα που τα χρησιμοποιούν μπορούν ξανά να επικοινωνήσουν άνετα και να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε δραστηριότητα.

 1. Πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση της βαρηκοΐας στα παιδιά;

Είναι ζωτικής σημασίας. Στα παιδιά, η άρτια λειτουργία της ακοής, ιδίως κατά τα πρώτα χρόνια, είναι απαραίτητη για την ευνοϊκή εξέλιξη του κεντρικού νευρικού ακουστικού συστήματος ως προς τη διάκριση των ήχων και την ακουστική μνήμη. Η ομιλία είναι από τις βασικότερες ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν και αποτελεί προϋπόθεση, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν. Όσο μεγαλύτερη είναι η βαρηκοΐα ενός παιδιού, τόσο μεγαλύτερη είναι η αδυναμία του να κατανοήσει το περιβάλλον, με συνέπεια να μην προάγεται η κοινωνική και μαθησιακή του εξέλιξη.

Η έγκαιρη διάγνωση της απώλειας ακοής και η άμεση εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας υποστηρίζει τη βελτίωση της ακουστικής ικανότητας και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του λόγου. Το παιδί αποκτά ίσες ευκαιρίες στο να κατακτήσει γνώσεις και να αποκτήσει δεξιότητες που θα το βοηθήσουν να χτίσει το μέλλον του.

 1. Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας;

Η σωστή επιλογή του ακουστικού βαρηκοΐας απαιτεί έρευνα, λεπτομερή ενημέρωση και συνεργασία με τον ειδικό ακοοπροθετιστή μας. Ιδανική είναι η λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη. Οι παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή είναι πολλοί: ο βαθμός βαρηκοΐας, ο τύπος και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, η διακριτική εφαρμογή και φυσικά η τιμή του κάθε ακουστικού.

Ορίζοντας λοιπόν τις προτεραιότητες και τις προσδοκίες σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ακουστικό βοήθημα που σας ταιριάζει.

 

Ακούω Καλά Επικοινωνώ και Απολαμβάνω τη Ζωή!

 

Στο πρότυπο κέντρο εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.», εστιάζουμε στην καλύτερη ακοή σας, δηλαδή στη βελτιωμένη ποιότητα ζωής σας. Με ενδιαφέρον, υπευθυνότητα και τεχνογνωσία, βρίσκουμε μαζί σας την καλύτερη λύση για να μπορείτε να απολαμβάνετε την επικοινωνία. Σας προτείνουμε σχεδόν αόρατα, ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας.

Σας εξασφαλίζουμε τον απόλυτο έλεγχο της ακοής σας, χωρίς συμβιβασμούς αισθητικής και ποιότητας αποτελέσματος. Με συνεχή υποστήριξη από το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, δε θα νιώσετε ποτέ μόνοι σας.

Αντιπροσωπεύουμε τον μεγαλύτερο κατασκευαστή (PHONAK-Ελβετίας) ακουστικών βαρηκοΐας που συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία, άψογη αισθητική, ποιότητα ακοής και ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Εκτίμηση απώλειας ακοής
 • Δωρεάν δοκιμή από εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή, με χρήση τελευταίας γενιάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού
 • Άμεση τεχνική υποστήριξη
 • Οι άρτια εξοπλισμένες και πιστοποιημένες δομές που διαθέτουμε, διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες μας.
 • Εξυπηρέτηση κατ’ οίκον
 • Δυνατότητα επίσκεψής μας στον χώρο σας σε περίπτωση που η μετακίνηση δεν είναι εφικτή
 • Εργοστασιακή εγγύηση
 • Εγγύηση 2 ετών καλύπτει όλα τα προϊόντα μας
 • Aσφαλιστικά ταμεία
 • Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ

 

INFO!

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

Αγ. Σοφίας 17, 8ος όροφος

Τηλέφωνο: 2310 239777

Υποκατάστημα Γρεβενών

Πλ. Αιμιλιανού 3, Γρεβενά

Website: www.dp-hearing.gr