Στη φάση της προετοιμασίας για τη σταδιακή επανέναρξη των θεραπειών γονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής βρίσκεται πλέον το Embryolab. Ακολουθώντας πιστά τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) του ΕΟΔΥ και της ΕΑΙΥΑ, σχετικά με τις θεραπείες γονιμότητας και την πρόληψη-προφύλαξη από τον Covid-19, ξεκινά σταδιακά τη λειτουργία του.

Τα ζευγάρια των οποίων οι θεραπείες γονιμότητας είναι αναγκαίο να προχωρήσουν:

  • θα συμπληρώνουν συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο,
  • θα αποδέχονται τον κώδικα συμπεριφοράς Covid-19,
  • θα υπογράφουν σχετική συναίνεση για εμβρυομεταφορά,
  • θα ελέγχονται υποχρεωτικά με τεστ Covid-19.

Παράλληλα, η καινοτομία του Embryolab στον τομέα της διαδικτυακής επικοινωνίας και υπηρεσιών αναπτύσσει νέες εφαρμογές Embryolab Connect, OnlineIVF, myEmbryolab App, που διασφαλίζουν την απομακρυσμένη, αλλά ζωντανή οπτικοακουστική εξυπηρέτηση και επικοινωνία των ζευγαριών με όλους τους Ειδικούς της Ομάδας του.

Η Μονάδα του Embryolab προετοιμάζεται λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα πρόληψης, προστασίας, ασφάλειας και υγιεινής σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την υγεία των ζευγαριών και των συνεργατών του, αλλά και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

«Σας καλωσορίζουμε στους νέους μας χώρους, όπως έχουν διαμορφωθεί για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις» αναφέρει το Embryolab και εύχεται υγεία και επιτυχία στην καινούρια εποχή.

Το νέο ωράριο λειτουργίας είναι ανανεωμένο και διευρυμένο για να μπορεί να φιλοξενεί ραντεβού διάρκειας μίας ώρας: ΔΕ-ΠΑ 08.00-20.00, ΣΑ-ΚΥ: 08.00-15.00.

Τις επόμενες μέρες το Embryolab θα επικοινωνήσει εκ νέου, με τις Οδηγίες της ΕΑΙΥΑ και συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας.

«Στο Embryolab, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να πραγματοποιούμε με το ίδιο πάθος για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και τη Γονιμότητα» αναφέρουν οι Αλεξία Χατζηπαρασίδου MSc. PMI-RMP, Σύμβουλος Κλινικής Εμβρυολογίας, Διευθύντρια Embryolab Academy, Συνιδρύτρια Embryolab και Νίκος Χριστοφορίδης MD, FRCOG, DFFP, Χειρουργός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Επιστημονικός & Κλινικός Διευθυντής Embryolab, Συνιδρυτής Embryolab Academy.

Νίκος Χριστοφορίδης, Αλεξία Χατζηπαρασίδου
Νίκος Χριστοφορίδης, Αλεξία Χατζηπαρασίδου

 *Αλεξία Χατζηπαρασίδου, M.Sc. Sr. Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίων Embryolab, Συνιδρύτρια & Διευθύντρια Embryolab Academy

*Νίκος Χριστοφορίδης, MD, FRCOG, DFFP, Χειρουργός Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Επιστημονικός και Κλινικός Διευθυντής Embryolab, Μέλος ΔΣ Embryolab Academy

 

INFO!

Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, 55134, Θεσσαλονίκη,

Τ. 2310 474 747,

www.embryolab.eu,

e-mail: info@embryolab.eu

Μοιραστείτε το άρθρο.