Στο 6ο Συνέδριο του Oργανισμού Reload Greece, στο Λονδίνο, συμμετείχε η Αλεξία Χατζηπαρασίδου M.Sc., Sr. Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίων Embryolab και Διευθύντρια Embryolab Academy.

Το RG Connect19, με τίτλο «Η Ελλάδα ανοιχτή στην επιχειρηματική δραστηριότητα», έφερε κοντά τη διεθνή κοινότητα επιχειρηματιών, επενδυτών, ακαδημαϊκών, φορέων χάραξης πολιτικής, επαγγελματιών και δημοσιογράφων, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της επιχειρηματικότητας, τις επενδύσεις και την καινοτομία στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας παραδείγματα από άλλες χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ.

Επιστήμονες από όλο τον κόσμο

Διακεκριμένοι για το έργο τους Έλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο και από διαφορετικά πεδία γνώσης και δράσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της RG και ανέλυσαν τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες που βλέπουν να αναδύονται στη χώρα μας. Ειδική έμφαση δόθηκε στις ευκαιρίες για νέους επενδυτές στην Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και του περιορισμού του φαινομένου Brain Drain.

Το Reload Greece αποτελεί έναν οργανισμό -σημείο αναφοράς της ελληνικής επιχειρηματικότητας- στην καρδιά του Λονδίνου, ο οποίος προωθεί καινοτόμες λύσεις ως προς την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάκαμψη της χώρας μας.

H κυρία Χατζηπαρασίδου μετείχε σε πάνελ ομιλητών με θέμα «Η Ελλάδα ως ιατρικός προορισμός», όπου και παρουσίασε στην επιχειρηματική κοινότητα του Λονδίνου τις προοπτικές ανάπτυξης, μέσα από την εμπειρία της εξέλιξης της επιστήμης και της υγιούς επιχειρηματικότητας του Embryolab.

Στο πάνελ των ειδικών του ιατρικού χώρου αναγνωρίστηκε ότι η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ακόμη μεγαλύτερο πόλο έλξης για ασθενείς από όλο τον κόσμο χάρη στο γεγονός ότι συνδυάζει υψηλή τεχνογνωσία και τεχνολογία, καθώς και χαμηλό κόστος υπηρεσιών. Η ανάδειξη της χώρας μας σε σημαντικό τουριστικό προορισμό θα αποτελέσει μια μοναδική αφορμή για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους νέους μας και νέα πηγή εσόδων για τη χώρα μας.

Η οργανωτική επιτροπή της RG, με συνέπεια στο όραμά της, μας θύμησε για ακόμη μια φορά ότι η τύχη της Ελλάδας, αλλά και της επόμενης γενιάς των Ελλήνων είναι στα χέρια μας και μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη!

INFO!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, 55134, Θεσσαλονίκη,

Τ. 2310 474 747, www.embryolab.eu,

e-mail: info@embryolab.eu