Σας υποδεχόμαστε με φροντίδα, ασφάλεια και κοινωνική ευθύνη

To Embryolab, εφαρμόζει τις επίσημες Οδηγίες της ΕΑΥΙΑ και της ESHRE στις θεραπείες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και παρέχει όλες τις υπηρεσίες Γονιμότητας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

 

Σας καλωσορίζουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον

Το Embryolab είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

Εργαστήκαμε με προσήλωση για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ζευγαριών και του προσωπικού μας έχουμε ήδη διαφοροποιήσει τις διαδικασίες μας.

Ακολουθούμε νέα πρωτόκολλα υψηλής ασφάλειας, διαμορφώσαμε οδηγίες πρόληψης, εξοπλιστήκαμε με τεχνολογία και μέσα προστασίας ώστε να σας προσφέρουμε ακόμη πιο προσωπική εμπειρία εξυπηρέτησης!

Η Ασπίδα Covid επιβεβαιώνει για το Embryolab τη θωράκιση των ευαίσθητων υπηρεσιών εξωσωματικής που παρέχουμε στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

 

Προστατεύουμε το ευαίσθητο γενετικό σας υλικό

Τα Εργαστήριά μας, Ανδρολογικό και Εμβρυολογικό, λειτουργούν με τεχνολογία αιχμής.

Νέοι χώροι, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις με ειδικά εργαστηριακά πάνελ και μηχανήματα τεχνολογικής υπεροχής, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Το πολύτιμο βιολογικό υλικό των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται πια συντηρείται σε ειδικό χώρο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς συντήρησης και φύλαξης των εμβρύων, ωαρίων και σπερματοζωαρίων.

Η ασφάλεια των δειγμάτων υποστηρίζεται από κεντρικό online και real time monitoring σύστημα για την 24ωρη παρακολούθηση της κρυοτράπεζας.

Η ποιότητα του αέρα στα Εργαστήριά μας διασφαλίζεται με ειδικά φίλτρα UV για εργαστήρια IVF και συστήματα θετικής πίεσης. Βελτιώσαμε τις κρίσιμες παραμέτρους του Εργαστηριακού περιβάλλοντος ώστε να επιτυγχάνουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τα ζευγάρια μας. Ο έλεγχος της ποιότητας του αέρα, επιτυγχάνεται με το πιο σύγχρονο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο αντιλαμβάνεται τις μεταβολές στις εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες και διατηρεί σταθερή την ποιότητα του αέρα και τις συνθήκες περιβάλλοντος.

Οι Εμβρυολόγοι μας φρόντισαν να διατηρήσουν τις ασφαλέστερες συνθήκες και αποτελεσματικότερες πρακτικές για τη φύλαξη ωαρίων και εμβρύων και από την αρχή της πανδημίας, όλα τα νέα δείγματα κρυοσυντηρήθηκαν σε ξεχωριστά δοχεία υγρού αζώτου.

 

Δημιουργούμε μια γόνιμη εμπειρία για εσάς

Στο Embryolab εφαρμόζουμε εξατομικευμένη ιατρική της αναπαραγωγής, και προσαρμόζουμε την καινοτομία σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να έχουμε τα μεγαλύτερα οφέλη. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται για κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, σύμφωνα με το ιατρικό του ιστορικό, τις εργαστηριακές τιμές εξετάσεων και τις εμβρυολογικές παραμέτρους.

H χρήση 4D υπερήχων από την εξειδικευμένη Κλινική Ομάδα του Embryolab αποδίδει αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας, τόσο στο στάδιο της διερεύνησης της γονιμότητας όσο και στην εξέλιξη της θεραπείας.

Εφαρμόζουμε στα ιατρεία μας τις πιο σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους, ανώδυνα και χωρίς να απαιτείται νάρκωση:

✓Ανώδυνη Υπερηχογραφική Σαλπιγγογραφία-HYFOSY για τον έλεγχο των σαλπίγγων και της ανατομίας της μήτρας (συγγενείς ανωμαλίες μήτρας)

✓Οffice Ηysteroscopy για τον λεπτομερή έλεγχο της ενδομητρικής κοιλότητας, που συνδυάζεται με ιστοπαθολογικό έλεγχο για παρουσία χρόνιων φλεγμονών

 

Φροντίδα σε κάθε βήμα

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα στην πορεία σας να γίνετε γονείς. Σας φροντίζουμε προσφέροντας υψηλές ιατρικές υπηρεσίες από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, έχετε δίπλα σας:

  • τον Γυναικολόγο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
  • Μαία και Νοσηλεύτρια
  • τον Εμβρυολόγο
  • τη Γενετικό Σύμβουλο
  • την Ψυχολόγο
  • τη Διατροφολόγο
  • το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης
  • Νομική Υποστήριξη

 

INFO!

Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, 55134, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 474 747,

www.embryolab.eu,

e-mail: info@embryolab.eu