Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες όλο και συχνότερα. Ο φρενήρης ρυθμός της καθημερινότητας, ο πιεστικός τρόπος ζωής, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο άνδρας στο μέτωπο της εργασίας και της οικογένειας -σε συνδυασμό με μια σειρά οργανικών αιτιών- γίνονται τροχοπέδη για μια φυσιολογική λειτουργία, ιδιαίτερα σημαντική για την ποιότητα ζωής, τη στύση.

Αυτή την περίοδο μάλιστα που το άγχος έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη ζωή μας και η πανδημία έχει αρχίσει να αφήνει το αποτύπωμά της στην ανδρική ψυχολογία, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν χάσει τη δουλειά τους, που ατενίζουν με αβεβαιότητα το αύριο ή έχουν καταληφθεί από φόβο για τον θανατηφόρο κορωνοϊό, η επιβάρυνση για τον άνδρα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Συμπτώματα όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση ή η διαταραχή στύσης κάνουν αυτόν τον καιρό όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους.

 

Τώρα υπάρχει λύση

Σύμφωνα με τον Δρα Ανδρέα Ανδρέου, Χειρουργό Ουρολόγο, επικεφαλής της ουρολογικής ομάδας U4U, η στυτική δυσλειτουργία έχει τη λύση της, μια λύση γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική. Η θεραπεία των κρουστικών κυμάτων χαμηλής έντασης έχει φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας, προκαλώντας νεοαγγειογένεση και χτυπώντας το πρόβλημα στη ρίζα του.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Εκτιμάται ότι μέσω της μεθόδου αυτής η αιμάτωση του πέους αυξάνεται κατά 140%, η στύση βελτιώνεται και σε σκληρότητα και σε διάρκεια, ενώ σε 8 στους 10 ασθενείς το πρόβλημα αποκαθίσταται, με αποτέλεσμα η φαρμακευτική αγωγή να αποτελεί παρελθόν.

«Η μέθοδος ενδείκνυται σε περιπτώσεις ήπιας-μέτριας στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ είναι η ιδανική λύση για ασθενείς που έχουν δοκιμάσει φαρμακευτική αγωγή, αλλά δεν έχουν δει αποτέλεσμα, για ασθενείς που έχουν βιώσει έντονες παρενέργειες από τα φάρμακα, αλλά και για ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε ριζική προστατεκτομή ή αντιμετωπίζουν καρδιολογικά προβλήματα», διευκρινίζει ο κ. Ανδρέου.

Πέραν όμως αυτών που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία, τα κρουστικά κύματα μπορεί να είναι και μια επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της στύσης τους.

 

Πώς λειτουργεί η μέθοδος

Όπως εξηγεί ο κ. Ανδρέου, η εφαρμογή της μεθόδου των κρουστικών κυμάτων χαμηλής έντασης είναι απλή. Η ειδική συσκευή παραγωγής κρουστικών κυμάτων εστιάζει στην περιοχή των σηραγγωδών σωμάτων και διοχετεύει κρουστικούς παλμούς στο πέος του ασθενούς, τους οποίους αισθάνεται σαν ελαφρές δονήσεις. Η θεραπεία απαιτεί περί τις 6 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, ενώ η κάθε συνεδρία διαρκεί 15 λεπτά. Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 12 έως 18, αλλά γενικότερα εξαρτάται από την περίπτωση και τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Η μέθοδος δρα εξωτερικά, είναι απόλυτα ανώδυνη, δεν είναι επεμβατική, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν έχει παρενέργειες και οδηγεί σε αυθόρμητη σεξουαλική δραστηριότητα. Το κυριότερο πλεονέκτημά της όμως είναι τα ταχύτατα αποτελέσματά της και η διάρκειά τους στον χρόνο, με την πλειονότητα των ασθενών να διαπιστώνουν την ωφέλειά της έως και έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Τα κρουστικά κύματα είναι μια επαναστατική μέθοδος που βοηθά το πέος να δημιουργήσει και να κρατήσει τη στύση του, μέσω της απόκτησης καινούριων αγγείων. Ειδικά τη δύσκολη αυτή περίοδο που νέοι παράγοντες έρχονται να επιβαρύνουν τη στυτική λειτουργία του άνδρα, η μέθοδος αυτή αποδεικνύεται σωτήρια και τονώνει την αυτοπεποίθησή του, βοηθώντας τον να βελτιώσει τη σεξουαλική επαφή και να την απολαύσει.

 

Πλεονεκτήματα Μεθόδου

  • Ανώδυνη
  • Μη επεμβατική
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Άμεσα αποτελέσματα
  • Μεγάλη διάρκεια
  • Αυθόρμητη σεξουαλική δραστηριότητα

Η έμπειρη ουρολογική ομάδα U4U, πάντα πρωτοπόρα, εφαρμόζει τη μέθοδο κρουστικών κυμάτων με μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας ξανά το χαμόγελο στους ασθενείς της και προσφέροντάς τους έναν λόγο να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αισιοδοξία και δυναμισμό.

 

Ανδρέας Ανδρέου Στυτική δυσλειτουργία


INFO!

Ανδρέας Ανδρέου

Χειρουργός-ουρολόγος,

Διευθυντής Β΄Ουρολογικής Κλινικής Ιατρικού Διαβαλκανικού,

Επιστημονικός υπεύθυνος της U4U PRECISION UROLOGY,

Συνεργάτης Ιατρικού Αθηνών Κλινική Ψυχικού

Ασκληπιού 10, Πυλαία , Θεσσαλονίκη

Τηλ. Κέντρο: +30 2310 253555

Κατεχάκη 69, Έναντι  Ιατρικού Ψυχικού, Αθήνα

Τηλ. Κέντρο: +30 210 697 4083

info@urology4u.gr

www.urology4u.gr