Δρ Ιωάννης Γκουντάκος

Δρ Ιωάννης Γκουντάκος

Ο Δρ Ιωάννης Γκουντάκος ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία – Χειρουργική Κεφαλής & Τραχήλου στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως και στην ΩΡΛ Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μετεκπαίδευση

Ο Δρ Ιωάννης Γκουντάκος είναι κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών Ιατρικής Ερευνητικής Μεθοδολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας με βαθμό «Άριστα».

Το 2013 αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Άριστα».

Μετεκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική Ογκολογία Κεφαλής και Τραχήλου στο Royal Marsden Hospital του Λονδίνου για διάστημα 6 μηνών.

Ακολούθως επιλέχθηκε για μετεκπαίδευση, ως Senior Clinical Fellow, στη Ρινολογία (Λειτουργική & Αισθητική Ρινοπλαστική, Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός, Παραρρινίων και Βάσης κρανίου) στο St Marys και Charing Cross Hospital του Imperial College στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας για διάστημα 12 μηνών.

Από τον Οκτώβριο του 2015 εργάζεται ως Επιμελητής της ΩΡΛ Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ.

Παραμένει Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και Honorary Senior Clinical Research Fellow του Imperial College NHS Trust στο Λονδίνο.

Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά με επιτροπή κριτών (peer review journals) και έχει επιστημονικές παρουσιάσεις σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια.