Χριστίνα Ιωακειμίδου | Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Χριστίνα Ιωακειμίδου

Η Χριστίνα Ιωακειμίδου, MD, MSc, MRCOG, BSCCP, DFFP, είναι Χειρουργός, Γυναικολόγος, Μαιευτήρας με εξειδίκευση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και ανάπτυξη, καθώς και στην κολποσκόπηση και την παθολογία του τραχήλου.

Η Ιατρική των αποδείξεων (evidence-based medicine) είναι ο τρόπος που ασκεί την πρακτική της στη μαιευτική, στη γυναικολογία και στην αναπαραγωγή.

 

​ Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1998, ενώ από το 2000-2001 έκανε γενική χειρουργική ειδικότητα στο τμήμα Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Από το 2001 έως το 2008 ολοκλήρωσε την ιατρική ειδικότητα στη Μαιευτική και Γυναικολογία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκτεταμένη εμπειρία στο κομμάτι της μαιευτικής.

 

Κατόπιν εξετάσεων, έγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (Member of the Royal College of Obstetricians and Gynaecologists) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ESHRE).

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα το 2008 και την έναρξη του προσωπικού της ιατρείου, αποτέλεσε παράλληλα μέλος ομάδας ιατρών μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Θεσσαλονίκης, μέχρι και το 2017, απασχολούμενη κυρίως με ζητήματα γονιμότητας και με την εφαρμογή μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, όπου και συνεχίζει το έργο της ως ειδικός γυναικολόγος αναπαραγωγής, αλλά καλύπτοντας και το μαιευτικό τμήμα της ειδικότητάς της.

 

Στόχος της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό στην επιθυμία τους.

 

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της Χριστίνας Ιωακειμίδου άπτονται των πεδίων της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, της Μαιευτικής και της Γυναικολογίας.

Χριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος Μαιευτήρας Χριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος Μαιευτήρας Χριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος ΜαιευτήραςΧριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος ΜαιευτήραςΧριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος Μαιευτήρας Χριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος ΜαιευτήραςΧριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος ΜαιευτήραςΧριστίνα Ιωακειμίδου Γυναικολόγος Μαιευτήρας