Δρ Ανδρέας Μουτσούδης | Πλαστικός Χειρουργός

Δρ Ανδρέας Μουτσούδης

Ο Ανδρέας Μουτσούδης M.D, PH.D αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Pecs, στην Ουγγαρία και στη συνέχεια ολοκλήρωσε δύο χρόνια Γενικής Χειρουργικής στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, προτού λάβει την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Frenchay Hospital Bristol, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής του Βρετανικού Κολλεγίου Πλαστικών Χειρουργών και της εταιρίας ISAPS (International Society Aesthetic Plastic Surgeons)

Είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος στην Α Δερματολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Α.Π.Θ. και ασχολείται με την Ογκολογία δέρματος (σπίλοι –μελάνωμα – βασικοκυτταρικά – ακανθοκυτταρικά καρκινώματα) και την αποκατάσταση τραυμάτων και εγκαυμάτων.

Κύρια επιδίωξη του ως πλαστικός χειρουργός είναι μέσα από τη βελτίωση, την αποκατάσταση και τη φροντίδα να βελτιώνει την ψυχολογία των ασθενών του.

Ο Δρ Ανδρέας Μουτσούδης θεωρεί πως η ομορφιά είναι ένας συνδυασμός των αρετών του ατόμου, που ικανοποιεί τις αισθήσεις, αλλά και το μυαλό, ενώ πιστεύει πως η σχέση εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς είναι αλληλένδετη.

Με γνώμονα την ιατρική και χειρουργική γνώση, την κρίση του ως χειρουργού, την ηθική συμπεριφορά, αλλά και την ικανότητα της διαπροσωπικής επικοινωνίας είναι σε θέση να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στους ασθενείς.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, για τέλειο Αισθητικό αποτέλεσμα, που διαρκεί για πολλά χρόνια…ίσως και μόνιμα.

Για να δείτε τον εαυτό σας…όπως τον ονειρεύεστε!

Οι υπηρεσίες του αφορούν τις Αισθητικές επεμβατικές και μη επεμβατικές μεθόδους για το Πρόσωπο και το σώμα, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται από τους πλέον εξειδικευμένους Ιατρούς για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, όγκων δέρματος, τραυμάτων και ουλών, είσφρυσης όνυχος με πλαστική αποκατάσταση, αλλά και για χειρουργική αντιμετώπιση προβλημάτων άκρας χειρός.

Οι βασικότερες υπηρεσίες που προσφέρει είναι: