Δρ Μιράντα Κουλαξίδου | Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Δρ Μιράντα Κουλαξίδου

Η Δρ Μιράντα Κουλαξίδου είναι Γυναικολόγος-Χειρουργός-Μαιευτήρας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ιατρός έλαβε τίτλο ειδικότητας Γυναικολογίας-Μαιευτικής μετά από την ειδίκευση της στην Β΄ Χειρουργική Προπαιδευτική Κλινική Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Δημήτριος Θεσσαλονίκης και στην Β’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ. του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε επί 5ετία ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι μέλος της Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρίας, Ελληνικής Εταιρίας Περιγεννητικής Ιατρικής και της Ελληνικής HPV Εταιρίας.

Είναι Συνεργάτης της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Θεσσαλονίκης και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό μαιευτικό ιατρείο και ιατρείο γυναικολογικού laser στην Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 20.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Η Δρ Μιράντα Κουλαξίδου έχει εξειδικευτεί στην χρήση του θεραπευτικού γυναικολογικού laser (θεραπεία γυναικείας ακράτειας, ξηρότητας κόλπου και συνδρόμου χαλάρωσης του κόλπου) και στην αισθητική γυναικολογία στην Jena, Γερμανία.

Είναι πιστοποιημένη στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων σχετιζόμενων με λοίμωξη από ιό HPV (κονδυλώματα, δυσπλασίες του τραχήλου της μήτρας).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με την βοήθεια σύγχρονου επιστημονικού εξοπλισμού.

Η Ιατρός διαθέτει το πρώτο στην Ελλάδα σύστημα ενδοκολπικού laser Juliet της  γερμανικής εταιρείας Asclepion, για μη επεμβατική θεραπεία κολπικής ξηρότητας, χαλάρωσης του κόλπου και ακράτεια ούρων.

Παρέχονται υπηρεσίες:

Στις μαιευτικές υπηρεσίες της περιλαμβάνεται η  παρακολούθηση φυσιολογικής κύησης και κύησης υψηλού κινδύνου και παρέχονται συμβουλές σχετικά με την διατροφή και άσκηση στην κύηση.

Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται από την Ιατρό, είναι:

Οι τοκετοί  και τα χειρουργεία πραγματοποιούνται στις πιο σύγχρονες κλινικές της Θεσσαλονίκης, ΓΕΝΕΣΙΣ και Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, διασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια για την γυναίκα.

Δρ Μιράντα Κουλαξίδου  Δρ Μιράντα Κουλαξίδου

Μιράντα Κουλαξίδου Ιατρείο

Μιράντα Κουλαξίδου Ιατρείο

Μιράντα Κουλαξίδου

Μιράντα Κουλαξίδου