Μπρέντας Θ. Μεταμόσχευση Μαλλιών

Θεόδωρος Μπρέντας

Ο Ιατρός Θεόδωρος Μπρέντας θεωρείται επί σειρά ετών ένας από τους κορυφαίους Ιατρούς στη χώρα μας στη μεταμόσχευση μαλλιών, διαθέτοντας 25 χρόνια πλούσιας και επιτυχούς εμπειρίας.

Το όνομα του θεωρείται εγγύηση για την αποτελεσματική μεταμόσχευση μαλλιών με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και εξαιρετική οπτικά εικόνα.

Για τον Ιατρό Θεόδωρο Μπρέντα η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία καθαρά ιατρική πράξη, στην οποία συνεργάζεται βήμα προς βήμα με τον κάθε ενδιαφερόμενο, δημιουργώντας του το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα που ταιριάζει στη φυσιογνωμία του.

Στόχος του και ηθική ανταμοιβή του, η θεραπεία της ψυχικής διάθεσης, το χαμόγελο και η ευτυχία όλων όσων ζουν και θα ζουν πλέον με τη νέα τους αισθητικά όψη.

Οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που ακολουθεί, η FUE (FOLLICULAR UNIT EXTRACTION) και η  FUT (FOLLICULAR UNIT TRANSPLANTATION) προσφέρουν το ιδανικά ζητούμενο αποτέλεσμα που είναι τόσο απόλυτα φυσικό, που ακόμη και οι επαγγελματίες κομμωτές δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν.

Δείτε με ένα κλικ τη διαδικασία για τις δύο συγκεκριμένες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών

Ο Ιατρός εξειδικεύεται επίσης και στη μεταμόσχευση φρυδιών, με μέθοδο που αποκαθιστά πλήρως τον όγκο στο φρύδια  με τρίχες ίδιες με αυτές που υπήρχαν δίνοντας απολύτως φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Δείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για την μέθοδο μεταμόσχευσης φρυδιών

Επικοινωνήστε μαζί του και συναντήστε…τη νέα και βελτιωμένη εκδοχή της εικόνας σας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Επίσης ο Ιατρός Θεόδωρος Μπρέντας είναι:

Θεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΘεόδωρος Μπρέντας Μεταμόσχευση Μαλλιών