Εμπειρία, εξειδίκευση και σύγχρονες μέθοδοι μέτρησης και εφαρμογής τελευταίας τεχνολογίας ακουστικών! Είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας Συστήματα Ακοής, που δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και των ιατρικών ακουολογικών μηχανημάτων που αφορούν την ακοή, την απώλεια, αλλά και την πρόληψη.

 

Αναγνωρίζοντας την αξία της ακοής, τα συστήματα που διαθέτει η εταιρεία καλύπτουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βαρηκοΐες, παρέχουν καινοτομίες στον τρόπο εφαρμογής τους, προσφέρουν λύσεις σε ανθρώπους που υποφέρουν από εμβοές, αλλά και σε όσους θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από την έκθεση στον θόρυβο. Ουσιαστικά προσφέρουν την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση σε οτιδήποτε αφορά την ακοή.

Η εταιρεία «Συστήματα Ακοής», απαρτίζεται από ακοοπροθετιστές και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία, που διαθέτουν νέες ιδέες, πάθος για το αντικείμενο και όρεξη να προσφέρουν άμεσες λύσεις στο κάθε σας πρόβλημα.

«Σε ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα φιλικό χώρο, μπορείτε να έρθετε να μιλήσουμε, να κουβεντιάσουμε για το πρόβλημά σας και να σας προσφέρουμε τη λύση που επιθυμείτε», υπογραμμίζουν οι γενικοί διευθυντές – ακοοπροθετιστές Μιχάλης Ιπλικτζόγλου και Ροδούλα Χαρισοπούλου, οι οποίοι επενδύουν στη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευσή τους σε Γερμανία και Ελβετία, ώστε να παρακολουθούν στενά τις νέες εξελίξεις και μεθόδους στον εν λόγω τομέα.

ακοής

Σύγχρονα εργαστήρια

Η εταιρεία Συστήματα Ακοής διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου γίνονται τεστ, μετρήσεις, δοκιμές, κατανόηση ομιλίας σε ήσυχο και απομονωμένο από θορύβους περιβάλλον, σε πραγματικές συνθήκες με ταυτόχρονες ομιλίες, με τηλεόραση, με προσομοίωση ειδικών συνθηκών, ώστε να εντοπιστεί επ’ ακριβώς το πρόβλημα.

Αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο των ακουστικών σας ακόμα και από άλλες εταιρείες ακουστικών. Διαθέτει ένα σύγχρονο και οργανωμένο εργαστήριο, ενώ έχει τη γνώση και εμπειρία, καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα, ώστε να ρυθμίσει ή να επισκευάσει τα ακουστικά σας.

Με μηδέν χρόνο αναμονής μπορείτε να παραλαμβάνατε τα ακουστικά σας, αλλά και ταυτόχρονα να δείτε άμεσα το εργαστήριο και να ρωτήσετε τους τεχνικούς για την οποιαδήποτε βλάβη.

 

«Όραμά μας είναι ένας κόσμος, όπου όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους ήχους της ζωής και την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς»

 

Συστήματα Ακοής παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες:

  • Δημιουργία και κατασκευή εκμαγείων των οπισθωτιαίων ακουστικών
  • Κατασκευή ωτοασπίδων, για την προστασία της ακοής μας
  • Κατασκευή ενδοκαναλικών ακουστικών
  • Κατασκευή – Επισκευή – Υποστήριξη όλων των ακουστικών
  • Εφαρμογή REM: Είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος για την αξιολόγηση του ίδιου του ακουστικού και της ενίσχυσης που προσφέρει στον ασθενή

ακοής

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών της είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000 και CE MARK για την οργάνωση και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.

Επιπλέον κατέχει Πιστοποίηση Συμμόρφωσης από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004 για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

 

Επίσημοι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Γερμανικής εταιρείας AS

(Siemens Group)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εγνατία 75, στάση

Αγίας Σοφίας

Τηλ 2310 23 30 23

Αλεξ. Παπαναστασίου 105

Τηλ 2310 90 23 23

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Π. Βαρδάκα 1

Τηλ  23510 23 533

ΒΟΛΟΣ

Κ. Καρτάλη 195

Τηλ 24210 20 525

ΛΑΡΙΣΑ

Παναγούλη 58

Τηλ 2410 61 82 22