Η Teva, καλεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, να καταθέσουν υποψηφιότητες για τα Παγκόσμια Βραβεία Humanizing Health.

Τα Βραβεία αυτά, διοργανώθηκαν το 2021 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βραβεύοντας μέχρι σήμερα 12  διαφορετικές πρωτοβουλίες Μη Κερδοσκοπικών Φορέων στη φροντίδα των ασθενών συνανθρώπων μας και των φροντιστών τους.

Σε όλες τις διοργανώτριες χώρες οι νικητές των Βραβείων είναι φορείς που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, προσφέροντας πάντα κάτι παραπάνω στους ασθενείς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, το οποίο αποτελεί τους άτυπους φροντιστές τους.

Οι νικητές των Βραβείων Humanizing Health, αναδεικνύονται μέσω ψηφοφορίας των εργαζόμενων της εταιρείας, με βάση τις αξίες και τα πιστεύω της TEVA ότι η συνολική φροντίδα πρέπει να εμπεριέχει κατανόηση, ενσυναίσθηση, ανθρωπιά, συμπόνια και στήριξη στις δυσκολίες που προκύπτουν από τη νόσο.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της SPECIFAR ABEE, Ιωάννα Καρώνη, δήλωσε σχετικά: «Η εμπειρία που αποκομίσαμε από τα δύο προηγούμενα χρόνια είναι πραγματικά συγκλονιστική, βλέποντας πόσες εξαιρετικές δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης γίνονται από οργανισμούς που δραστηριοποιούνται ενεργά και προσφέρουν ουσιαστικά σε ασθενείς και φροντιστές. Με την αναγνώριση και χρηματική επιβράβευση που προσφέρουμε μέσα από τα βραβεία Humanizing Health, ενισχύουμε διαρκώς αυτές τις πρωτοβουλίες, κάνοντας τις αξίες μας πράξη».

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή  30/6/23