Τις πύλες του άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της Θέρμης το Διαγνωστικό Θέρμης, με αποστολή την έγκυρη και ασφαλή διάγνωση, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στον τομέα της πρόληψης.

Με το τρίπτυχο «εμπιστοσύνη, ποιότητα, προσωπικό ενδιαφέρον» να αποτελεί τη βάση της δέσμευσής του προς το κοινό, το Διαγνωστικό Κέντρο Θέρμης βρίσκεται με συνέπεια και αξιοπιστία δίπλα στους ασθενείς.

Έχοντας μάλιστα ως πολύτιμα «εργαλεία» το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του, τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία αιχμής, εστιάζει στην ανθρώπινη και διακριτική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, παράλληλα με την ταχεία και έγκαιρη αρωγή στο έργο της κλινικής ιατρικής.

 

Σύγχρονες διαγνωστικές μέθοδοι

Το Διαγνωστικό Κέντρο Θέρμης, που δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, προληπτικού ελέγχου και διάγνωσης, εφαρμόζει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες, ιατρικές και επιστημονικές, διαγνωστικές μεθόδους, ενώ αξιοποιεί τις νέες συμβατικές και διαδικτυακές τεχνολογίες ιατρικής επικοινωνίας μεταξύ ιατρών, παρόχων Υγείας, ασθενών και του ευρύτερου κοινού.

Απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών και στελεχών Υγείας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στοχευμένα, άμεσα και αξιόπιστα. Ενημερώνεται δε διαρκώς για όλες τις εξελίξεις της ιατρικής έρευνας, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, διατηρώντας συνεργασίες με κορυφαίους, ερευνητικούς οργανισμούς και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Δεν σταματά μάλιστα να επενδύει σε σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και στην εκπαίδευση των στελεχών του, προκειμένου να ανεβάσει περαιτέρω τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Άλλωστε, η δέσμευση με την οποία ξεκίνησε ήταν η εξαιρετικής ποιότητας παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών Υγείας, αλλά και η ταχύτατη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του κοινού.

Διαγνωστικό Θέρμης μαγνητικός

INFO!

Καραολή 17 & Κολοκοτρώνη γωνία
Θέρμη, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310465656
email: info@diagnostikothermis.gr
https://diagnostikothermis.gr/