Απέσπασε βραβείο Gold στην κατηγορία “Best Employee’s Experience”

 

Μια σημαντική διάκριση επέτυχε η AMPLUS Technologies στα φετινά βραβεία θεσμός HR Awards 2022, καθώς απέσπασε βραβείο Gold στην κατηγορία Best Employees Experience”.

Η τελετή απονομής έλαβε χώρα την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε η Boussias Communications, παρουσία σημαντικών στελεχών από τον χώρο του HR, αλλά και πλήθους εκπροσώπων του Επιχειρείν.

Τα HR Awards επιβραβεύουν κάθε χρόνο τα επιτεύγματα και τις καλές πρακτικές εταιρειών και οργανισμών, και η AMPLUS Technologies διακρίθηκε φέτος παρουσιάζοντας την πρακτική πολλαπλών σταδίων που ακολουθεί κατά τη διαδικασία προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού για την ίδια και τους πελάτες-συνεργάτες της. Μια προσωποποιημένη διαδικασία που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα αποτελεί μια πραγματική εμπειρία για κάθε υποψήφιο.

AMPLUS

Παραλαμβάνοντας το Βραβείο για λογαριασμό της AMPLUS, ο HR Manager της εταιρείας, Σπύρος Χονδρογιάννης, ανέφερε: «Σε μια εποχή με αντιφατικά μηνύματα από την αγορά εργασίας, αποκτά ιδιαίτερο νόημα η δυνατότητα να μετασχηματίζουμε μια τυπική διαδικασία επιλογής στελεχών, σε μια πραγματικά σημαντική εμπειρία για τους υποψήφιους. Στην AMPLUS καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προσελκύσουμε τα καλύτερα ταλέντα. Όλους αυτούς και αυτές που με την ποιότητα της γνώσης και τις ικανότητές τους θα προσθέσουν αξία στην εταιρεία και στους συνεργάτες της. Ήδη αυτή η επιλογή μας, αποδίδει καρπούς και μας γεμίζει σιγουριά ότι η AMPLUS θα καταστεί εργοδότης επιλογής για κάθε ικανό υποψήφιο που αναζητά να χτίσει την καριέρα του στην αγορά της πληροφορικής».

Με αφορμή τη βράβευση  στα HR Awards 2022, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS, Γιώργος Δαμανάκης, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτήν την τιμητική διάκριση της AMPLUS, καθώς η εταιρεία μας πάντα αντιλαμβανόταν το ανθρώπινο δυναμικό ως την κινητήριο δύναμή της. Στοιχείο που θεμελιώνεται από τα αρχικά στάδια προσέλκυσης και επιλογής των ανθρώπων της».

 

Λίγα λόγια για την Amplus

Η AMPLUS Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 από μια ομάδα κορυφαίων ειδικών της πληροφορικής και πολύ γρήγορα αναδείχτηκε σε έναν από τους σημαντικότερους Integrators στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει πλέον ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς Πληροφορικής. Η AMPLUS A.E, τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, για κάθε πελάτη, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Συμβούλου και συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από τους μεγαλύτερους διεθνώς κατασκευαστές Hardware και Software, με τους οποίους συνεργάζεται.