Βραβείο Τιμής Ένεκεν στον καθηγητή Ουρολογίας και Νευροουρολογίας  του ΑΠΘ, Ευάγγελο- Ισαάκ Ιωαννίδη, για την πολύχρονη ακαδημαϊκή του θητεία στο Ιατρικό Τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ απονεμήθηκε κατά την έναρξη του Ουρολογικού Συνεδρίου με θέμα «Εξελίξεις στην Ουρολογία». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε για όγδοη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογών του Ουροποιογεννητικού Συστήματος (IEEOY), σε συνεργασία με τη Β΄ Ουρολογική Κλινική του ΑΠΘ.

Ο κ. Ιωαννίδης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου Γ. Παπαγεωργίου, το νέο Διευθυντή της Β’ Ουρολογικής Κλινικής, καθηγητή Κωνσταντίνο Χατζημουρατίδη, τον Κοσμήτορα του ΑΠΘ, Θεόδωρο Δαρδαβέση, τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, Αστέριο Καραγιάννη και τον πρόεδρο της Ουρολογικής Εταιρείας Β.Ελλάδος (ΟΕΒΕ), καθηγητή Γιώργο Δημητριάδη.

 

*Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ: κ. Καραγιάννης Στέργιος, Πρόεδρος Νοσοκομείου Γ΄Παπαγεωργίου: κ. Παπάς Βασίλης, Κοσμήτορας της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. κ. Δαρδαβέσης Θεόδωρος, Καθηγητής Ουρολογίας & Νευροουρολογίας: κ. Ιωαννίδης Ευάγγελος Ισαάκ, Τ. Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής: κ. Μπόντης Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής: κ. Χαρης Αηδονόπουλος, Διευθυντής Β’ Ουρολογικής Κλινικής Α.Π.Θ: κ. Χατζημουρατίδης Κώστας

 

 

 

INFO!

Ιωαννίδης Ευάγγελος – Ισαάκ

Καθηγητής Ουρολογίας & Νευροουρολογίας Α.Π.Θ.

www.ioannidisourologos.gr