Με απόφαση του υπουργού Υγείας ορίστηκε το νέο Δ.Σ του ΕΟΔΥ!

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Πρόεδρος του ΕΟΔΥ παραμένει ο Θεοκλής Ζαούτης MSCE, PhD, Καθηγητής Παιδιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως μεταβατικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ),με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Με την ίδια απόφαση τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ έχουν ως εξής:

  • ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ , Ιατρός Ενδοκρινολόγος ως μεταβατικός Αντιπρόεδρος αρμόδιος για τα ΜΗ – ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, με αναπληρωματικό του μέλος την ΠΙΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Ανατομίας-ΕΚΠΑ.
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, ως μεταβατικός Αντιπρόεδρος αρμόδιος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ με αναπληρωματικό του μέλος την ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ τουΤζαννέτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ- ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».
  • ΓΩΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον ΦΑΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του Βασιλείου, Φαρμακοποιό.
  • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ , Επιμελητής Β’ Καρδιολογίας – Α’ Πανε¬πιστημιακή Καρδιολογική Κλινική «ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΔΡΕΛΙΩΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Παναγιώτη, Προϊστα- μένη Τμήματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Διεθνών Συνεργασιών – 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου.
  • ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής/Γυναικο- λογίας (MD, MSc, PhD), Ιατρική Σχολή- ΕΚΠΑ ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΜΑΓΚΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Γεωργίου, Δικηγόρο.
  • ΔΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των εργαζομένων του φορέα, με αναπληρωτή του τον ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Κωνσταντίνου.

 

Χρέη Προέδρου κατά την απουσία αυτού, θα εκτελεί ο Αντιπρόεδρος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα αναπληρώνεται από το αναπληρωματικό του μέλος.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου διέπεται από καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Ο Αντιπρόεδρος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ νοσήματα διέπεται από καθεστώς μερικής απασχόλησης.

Ο Αντιπρόεδρος για τα ΜΗ- ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ νοσήματα διέπεται από καθεστώς πλήρους απασχόλησης.