Η εξελισσόμενη υγειονομική κρίση του κωρονοϊού SARS-CoV-2 παγκοσμίως έχει δημιουργήσει την ανάγκη για πρόσθετα προστατευτικά μέτρα των ασθενών και του προσωπικού, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων επεμβάσεων.

Το EMBRYOLAB, ακολουθώντας πιστά τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΕΑΙΥΑ, της ESHRE και του Υπουργείου Υγείας, εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας στις προγραμματισμένες επεμβάσεις, για να διασφαλίσει την υγεία και την προστασία των ζευγαριών.

Η υστεροσκόπηση παραμένει μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους διερεύνησης της ενδομήτριας κοιλότητας. Στο EMBRYOLAB εφαρμόζεται η ελάχιστα παρεμβατική υστεροσκόπηση, διασφαλίζοντας τόσο την αποτελεσματικότητα της επέμβασης όσο και την προστασία του ζευγαριού.

Η διαχείριση του χειρουργείου περιλαμβάνει συστηματική απολύμανση μεταξύ των περιστατικών, αλλά και των χώρων ανάνηψης, και παρουσία ελάχιστων ατόμων από το προσωπικό κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Η επέμβαση ολοκληρώνεται σε μικρό, χρονικό διάστημα, περιλαμβάνει ήπια αναισθησία χωρίς διασωλήνωση και χρησιμοποιούνται μόνο μηχανικά μέσα και όχι ηλεκτροκαυτηριασμός. Με αυτό τον τρόπο εκμηδενίζεται η πιθανότητα μετάδοσης του κωρονοϊού και προστατεύεται η υγεία της ασθενούς.

Υστεροσκόπηση: Συστάσεις και μέτρα ασφαλείας

Μιχάλης Κυριακίδης, MD, MSc, Γυναικολόγος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab

 

INFO!

Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 474 747

www.embryolab.eu,

e-mail: info@embryolab.eu

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο.