Το Believe in You επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 3 και 5 Δεκεμβρίου με δύο νέα σεμινάρια για τις ικανότητες που εξασφαλίζουν ψυχική ηρεμία και αρμονικές διαπροσωπικές σχέσεις, το χιούμορ και την ετοιμολογία.

 

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να απαντούν στις προκλήσεις που παρουσιάζονται εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων, μέσα από το χιούμορ και την ετοιμολογία. Αυτά τα δύο αποτελούν όπλα που θα τους κάνουν περιζήτητους στην παρέα και αποτελεσματικούς στην καθημερινότητα, ενώ είναι αμφότερα δεξιότητες που καλλιεργούνται και διδάσκονται. Το πώς γίνεται αυτό στην πράξη θα το ανακαλύψουν στα σχετικά σεμινάρια του Believe in You.

 

Στις 3 και 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, στο Office Club, στην οδό Σοφούλη 52, η εισηγήτρια Εύη Ξυραφά θα προκαλέσει τους συμμετέχοντες να εξασκηθούν στην αντιμετώπιση καθημερινών καταστάσεων με χιούμορ και ετοιμολογία. Η Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

 

Χιούμορ και ετοιμολογία

Τα θέματα του πρώτου σεμιναρίου γύρω από το χιούμορ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, θα είναι τα εξής: Ο ρόλος του χιούμορ στη ζωή μας, τα βασικά συστατικά του χιούμορ, πώς θα εμπνευστούμε προκειμένου να αναπτύξουμε χιούμορ, πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη χιούμορ στην καθημερινότητά μας, πώς θα γελάσουμε με τα λάθη μας και το χιούμορ ως φιλοσοφία ζωής.

 

Όσο για τα θέματα του δεύτερου, στις 5 Δεκεμβρίου, γύρω από την ετοιμολογία, θα περιλαμβάνουν το πώς απαντάμε με ερωτήσεις, το χιούμορ ως εργαλείο ετοιμολογίας, πώς απαντάμε σε αρνητική κριτική, πώς επιμένουμε σε ένα αίτημα χωρίς να γινόμαστε πιεστικοί, πώς κάνουμε γνωριμίες, αλλά και από που να αντλούμε έμπνευση ετοιμολογίας.

 

Η μεθοδολογία στα δύο σεμινάρια προβλέπει θεωρία-χρήση διαφανειών, πρακτικές συμβουλές, βιωματικές ασκήσεις, συζήτηση και χρήση πραγματικών παραδειγμάτων.

Τα σεμινάρια είναι αυτόνομα και αυτοτελή, ταυτόχρονα όμως είναι και αλληλένδετα μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι αν οι συμμετέχοντες θέλουν να δουν ουσιαστική αλλαγή στη ζωή τους, είναι απαραίτητο να τα παρακολουθήσουν ως κύκλο, γιατί περιλαμβάνουν απαραίτητες πτυχές που δεν μπορούν να αγνοήσουν.

 

Πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Office Club, Σοφούλη 52, Θεσσαλονίκη

Ώρες διεξαγωγής: 18:15-21:15

Ώρα προσέλευσης: 18:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

E-mail: info@believeinyou.gr