Λαχειοφόρος αγορά από Το Χαμόγελο του Παιδιού

 

Μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών του Οργανισμού, στα οποία εκατοντάδες παιδιά έχουν βρει μια πραγματική οικογένεια.

Ο Οργανισμός, που κλείνει φέτος 25 χρόνια, καλεί τον κόσμο να λάβει μέρος στην προσπάθεια αυτή, διεκδικώντας με μόλις 2 ευρώ δώρα που του διέθεσαν μεγάλες εταιρείες, από αυτοκίνητο, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας μέχρι διακοπές σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

«Αγοράστε τους λαχνούς σας, χαρίστε τους στους αγαπημένους σας, κάντε ένα διαφορετικό δώρο στους εργαζομένους της εταιρείας σας στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας σας ή απλά επικοινωνήστε τη νέα μας προσπάθεια στο προσωπικό σας και σε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν, ώστε μαζί να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά, παιδικά Χαμόγελα. Μια απλή χειρονομία μεγάλης αξίας που θα χαρίσει χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά, τα οποία στηρίζει καθημερινά ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’» σημειώνει ο Οργανισμός.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν τους λαχνούς μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσουν με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 11040 για περισσότερες πληροφορίες. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00.