Στα 16 χρόνια που λειτουργεί η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, περισσότερα από 65.000 μωράκια έχουν δει το πρώτο φως της ζωής στους όμορφους χώρους τοκετού και έτσι η Κλινική αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει εξελιχθεί ως η μεγαλύτερη Κλινική Γυναίκας στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς εδώ γεννιούνται περισσότερο από 1 στα 3 παιδιά της Θεσσαλονίκης! Εκατοντάδες συνεργάτες ιατροί και χιλιάδες γυναίκες εμπιστεύονται την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, εκτιμώντας την ασφάλεια που παρέχει η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (με υπερσύγχρονες θερμοκοιτίδες και αναπνευστήρες για υψίσυχνο και μη επεμβατικό αερισμό νεογνών), η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων 6 κλινών, η 24ωρη λειτουργία των διαπιστευμένων εργαστηρίων και το έμπειρο προσωπικό.

Πέρα από το Μαιευτικό Τμήμα με 12 μονόκλινες αίθουσες τοκετού και αίθουσα τοκετού στο νερό, στην Κλινική λειτουργεί Γυναικολογικό τμήμα με τον πλέον προηγμένο λαπαροσκοπικό εξοπλισμό, Tμήμα Γενικής Χειρουργικής για άντρες και γυναίκες, Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής με εξειδίκευση στην Αυξητική Μαστού, Κέντρο Μαστού με ψηφιακό μαστογράφο, Τμήμα Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας, Εμβρυομητρικό Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου, ενώ ξεκίνησε τη λειτουργία της και η πλέον σύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, Fertilia by Genesis.

Καινοτομία στον τοκετό

Με την ευθύνη του Leader της μαιευτικής, η ΓΕΝΕΣΙΣ στηρίζει έμπρακτα τον φυσιολογικό τοκετό και τον τοκετό στο νερό, τον αποκλειστικό θηλασμό, το rooming in και την επαφή νεογνού – μητέρας. Με πρωτοποριακά προγράμματα όπως το Βάπτισμα Μητρότητας και την ειδική γυμναστική Fit For 2 για τις εγκύους, η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει αναδειχθεί πλέον σε σημείο αναφοράς για την Έγκυο Γυναίκα και όχι μόνο.

Σε ένα υπέροχο και ήσυχο φυσικό περιβάλλον, με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη και άνετο χώρο στάθμευσης, διαμορφώσαμε το ιδανικό περιβάλλον, τόσο για τη χαρά του τοκετού,  όσο και για την αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων.

 

Πιστοποιήσεις

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό Temos, σύμφωνα με το πρότυπο “Quality in International Patient Care’’, με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 15224:2017 και με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, ενώ έχει  βραβευθεί ως “Diamond of the Greek Economy 2018”, ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες.

 

Επενδύσεις

Η ΓΕΝΕΣΙΣ βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς ολοκληρώθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα του 2019-2020, ύψους 3 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει την κατασκευή και λειτουργία της υπερσύγχρονης Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Fertilia by Genesis, την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου 1,5 Τesla, που θα συμπληρώσει τον Αξονικό Τομογράφο που ήδη λειτουργεί, τη δημιουργία των δύο πιο σύγχρονων χειρουργικών αιθουσών στη Βόρεια Ελλάδα και την προμήθεια εμβρυομητρικού υπερήχου GE Ε10.

Η Kλινική ΓΕΝΕΣΙΣ -παραμένοντας πιστή στον στόχο της να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας- εγκαινιάζει τη λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Fertilia by Genesis».

 

Εξοπλισμένη με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, η νέα Μονάδα στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με εκπαίδευση και προϋπηρεσία στις σημαντικότερες μονάδες εξωσωματικής του εξωτερικού.

 

Όραμα της Κλινικής είναι η νέα μονάδα, λειτουργώντας με γνώμονα την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας, να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη φύση των θεμάτων υπογεννητικότητας, η μονάδα έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο την ανθρώπινη προσέγγιση, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες ιατρούς και τα περιστατικά που της εμπιστεύονται.

 

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα (www.fertiliabygenesis.com) είναι σε θέση να προσφέρει όλο το φάσμα της διερεύνησης και της θεραπείας της υπογονιμότητας (εξωσωματική γονιμοποίηση, σπερματέγχυση, δωρεά ωαρίων, δωρεά σπέρματος, κρυοσυντήρηση ωαρίων/σπέρματος, προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο) σε ζευγάρια από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

 

ΓΕΝΕΣΙΣ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική

INFO!

Διεύθυνση: Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 984.000, 2310 984585

Email: info@genesishospital.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 984.000, 2310 984585

Email: info@genesishospital.gr

www.genesishospital.gr

Facebook 

Instagram

Linkedin