Με νέο, υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο υψηλής τεχνολογίας εξοπλίστηκε το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στη Θεσσαλονίκη (Βασ. Γεωργίου 6), στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των εξεταζόμενων.

Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν εκτός από εξετάσεις ρουτίνας και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αξονική στεφανιογραφία, αξονική αγγειογραφία, αξονική πυελογραφία, αξονική κολονοσκόπηση, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στον χώρο της αξονικής τομογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

Συγκεκριμένα, o τελευταίας γενιάς αξονικός τομογράφος Revolution EVO EL 128 τομών, του αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών, συμπεριλαμβανομένων υπέρβαρων και παιδιών, παρέχοντας αρτιότερη ποιότητα εικόνας.

Επιπρόσθετα, διαθέτοντας το εξειδικευμένο πρόγραμμα μείωσης δόσης ASIR, το οποίο επιτρέπει να πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις με ελάχιστη δόση ακτινοβολίας σε πολύ μικρό χρόνο εξέτασης, καθιστά το συγκεκριμένο σύστημα εξαιρετικά χρήσιμο σε περιπτώσεις ασθενών που δεν μπορούν να μείνουν ακίνητοι για αρκετή ώρα.

αξονικός affidea

Πρωτοπόρος η Affidea

Αναφερόμενος στην έναρξη λειτουργίας του νέου αξονικού τομογράφου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος τονίζει ότι η Affidea, πάντα πρωτοπόρος στην αναβάθμιση της τεχνολογικής του υποδομής, προμηθεύτηκε πρόσφατα την «τελευταία λέξη» της ιατρικής τεχνολογίας, επενδύοντας σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό στην υπηρεσία των ασθενών.

«Όλοι εμείς στην Affidea, εγγυόμαστε υπεύθυνα ότι τόσο η τεχνολογία όσο και το ιατρικό προσωπικό μας παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας», σημειώνει.

Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος
Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος

Σύμφωνα με τον κ. Καρούτζο, η Affidea κάνει πράξη τη δέσμευσή της να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και να προετοιμάζεται για τα νέα δεδομένα, επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες αιχμής και στην επιστημονική πρωτοπορία.

«Χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και εφαρμόζοντας απαιτητικά πρωτόκολλα στις διαγνωστικές εξετάσεις, όπως η αξονική και μαγνητική τομογραφία, έχουμε καταφέρει η Affidea να καταστεί ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 16 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες αιχμής και δημιουργούμε το όραμα για να ζήσουμε καλύτερα», υπογραμμίζει ο ίδιος.

Η σημασία της τεχνολογίας αιχμής για την Affidea

Η διαδικασία συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών της Affidea για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των εξεταζόμενων αποτελεί στρατηγική επιλογή της.

Στο πλαίσιο αυτό, επιλέγονται υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς, προκειμένου να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Ο εξοπλισμός αναβαθμίζεται διαρκώς και αντικαθίσταται με νεότερο πιο εξελιγμένο προς όφελος πάντα των ασθενών. Καλύτερος, πιο σύγχρονος εξοπλισμός σημαίνει την πλέον αξιόπιστη και έγκυρη διάγνωση. Γιατί η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση συνεπάγεται αμεσότερη και αποτελεσματικότερη θεραπευτική αντιμετώπιση.

 

Affidea Θεσσαλονίκης

Η Affidea Θεσσαλονίκης έχει βραβευθεί από διεθνείς οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας, για την ποιότητα και την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Τιμήθηκε με 5 αστέρια επιβράβευσης για τη συμβολή της στην ασφάλεια των ασθενών ως προς τη δόση ακτινοβολίας και από πλευράς ακτινοπροστασίας, παραμένοντας στη λίστα «EuroSafe Wall of Stars» μαζί με την «αφρόκρεμα» των καλύτερων νοσοκομείων της Ευρώπης.

 

Affidea Θεσσαλονίκης αξονικός

INFO!

Affidea Θεσσαλονίκης

Διαγνωστικό Κέντρο

Β. Γεωργίου 6

Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 861500

F. 2310 841550

thessaloniki@affidea.com

www.affidea.gr