Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, σταθερά δίπλα στους αθλητές, προσφέρει τη στήριξή του στην ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας για ακόμη μία χρονιά, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μέσω της επέκτασης της συνεργασίας, παρέχει στους παίκτες τα απαραίτητα εφόδια, συνεχίζοντας μαζί για την κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό, η Affidea, εκτός από την υποστήριξη της ομάδας, έχει ιδιαίτερη παρουσία στις κερκίδες του «Δημήτριος Τόφαλος», καθώς έχει δώσει το όνομά της στην οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου, θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών σε υγιείς δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση ποιότητας της ζωής τους.

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αντρών, Προμηθέας Πάτρας και Affidea ένωσαν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας δυνατά μηνύματα πρόληψης, με ένα βίντεο ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της υγείας. Στο βίντεο, έξι αγαπημένοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές δίνουν το δικό τους μήνυμα μπροστά στην κάμερα, με στόχο να υπενθυμίσουν ότι η πρόληψη αφορά και τους άντρες και είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας. Οι Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Βασίλης Μουράτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Πλώτας, Γιώργος Τανούλης είπαν χαρακτηριστικά: «Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Η καλή υγεία ξεκινάει, μέσω της πρόληψης, από εμάς! Μένουμε υγιείς και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση της κορυφής. Ευχαριστούμε τον Όμιλο Affidea γιατί είναι δίπλα μας και μας θυμίζει σταθερά να θέτουμε ως προτεραιότητα την υγεία μας! Γιατί… πάνω από όλα είναι η υγεία!»

Επίσης, η καινούργια ιστοσελίδα της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας με τιμή φιλοξενεί το ιατρικό blog της Affidea “Health stories” για εύκολη πρόσβαση στα ιατρικά άρθρα, με στόχο την σωστή και έγκυρη ενημέρωση των φιλάθλων σε καίρια θέματα Υγείας.

Μπορείτε να δείτε το video.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 16 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 312 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Επιπλέον, στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.